Drop Shot Explorer 7.0 2024
  • Drop Shot Explorer 7.0 2024
  • Drop Shot Explorer 7.0 2024

Drop Shot Explorer 7.0 2024

PVP: € 180,00
€ 139,95
-23% Drop Shot
Drop Shot Explorer 7.0 DP304004 | Verhoog je spel met het Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket. Tijdloos ontwerp, innovatie en kwaliteit bij elke slag. Transformeer je prestaties op de baan nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Explorer 7.0 Padel racket

Duik in perfectie bij elke slag met het Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket. Dit essentiële racket uit de prestigieuze Explorer-lijn is de ultieme keuze voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle op de padelbaan. De grote acceptatie is te danken aan de inzet voor materialen van hoge kwaliteit, innovatieve technologieën en een modern en tijdloos ontwerp.

Gemaakt met 3K koolstof en Eva Pro rubber, biedt de Explorer 7.0 een uitzonderlijke combinatie van speelbaarheid en duurzaamheid. Het Smart Holes System en de Spin Coating-technologie zorgen voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten bij elke slag, wat zorgt voor een groter effect op de bal en het verminderen van trillingen.

Kenmerken Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket

  • 3K koolstof voor uitstekende weerstand en vermindering van materiaalmoeheid.
  • Eva Pro rubber, met een gemiddelde hardheid, wiens voornaamste eigenschap het gevoel van controle is.
  • Smart Holes System voor beter effect en trillingsreductie.
  • Spin Coating-technologie die de effecten die we aan de bal kunnen geven, versterkt.
  • Koolstof tubulair voor meer stijfheid en stabiliteit bij het slaan.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket is gericht op middelmatige tot gevorderde spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle op de padelbaan, waardoor ze winnende slagen vanuit elke positie kunnen maken.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult van het Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket houden vanwege zijn uitzonderlijke prestaties, eenvoudig en tijdloos ontwerp, en de kwaliteit gegarandeerd door het merk Drop Shot. Dit seizoen heeft het een zwarte afwerking met grijze en zilveren tinten, waardoor het een echt elegant en verfijnd model is.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Ontdek het verhaal van innovatie en kwaliteit achter het merk Drop Shot. Sinds de oprichting heeft Drop Shot zich ingezet om producten van hoge kwaliteit te leveren om te voldoen aan de behoeften van padelspelers over de hele wereld.

Sinds de oprichting is Drop Shot pionier geweest in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en materialen van hoge kwaliteit om de prestaties en de speelervaring van de spelers te verbeteren. Met een lange geschiedenis van succes in de wereld van padel blijft Drop Shot synoniem staan voor uitmuntendheid en prestatie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten