Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU2205 IJszwarte polsbandjes
  • Bullpadel BPMU2205 IJszwarte polsbandjes

Bullpadel BPMU2205 IJszwarte polsbandjes

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Bullpadel BPMU2205 Padelpolsbandjes in Ice en Black | Rust jezelf volledig uit met de Bullpadel BPMU2205 polsbandjes die niet alleen helpen om zweet op je handen te voorkomen, maar ook om slechte bewegingen tijdens het spelen te voorkomen

Korte polsbandjes Bullpadel BPMU2205 Ice Blue and Black

Ontdek het nieuwe seizoen accessoires van de firma Bullpadel. Daarin kun je de BPU2205 padelpolsbandjes kopen die per twee stuks worden verkocht, elk met een andere kleur, zodat je ze kunt combineren met al je kleding of padelschoenen.

De belangrijkste functie is om zweet van het gezicht te verwijderen, zodat het de ogen niet bereikt, en om zweet van de armen te absorberen, zodat het later de handen bereikt, waardoor het racket wegglijdt en je spel wordt belemmerd. Het is ook ontworpen met hoogwaardige materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u ze lang kunt gebruiken.

BPU2205 kleine blauwe en zwarte polsbandjes, kenmerken

  • De Bullpadel BPU2205 Black Ice zijn klein van formaat
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee eenheden, elk met een andere kleur.
  • Constructie van katoen, polyester en spandex voor langdurige duurzaamheid.
  • Zeer zacht om schuren op de huid te voorkomen.
  • Ze passen zich aan de pols aan zonder aan te spannen.
  • Catalogus met accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor mensen die regelmatig trainen en alles geven, zodat ze een accessoire willen dat voorkomt dat zweet in de ogen of handen loopt, waardoor je spel verslechtert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is voor de zomer, wanneer we meer zweten en de vochtigheid ons spel kan belemmeren. Ze zijn ook ontworpen in totaal verschillende kleuren, één in zwart met gele details en de andere in ijsblauw met gele details.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste sensaties met BullPadel 2021, het padelmerk maakt het je gemakkelijk om te genieten van de beste sensaties op de baan met zijn brede collectie rackets met modellen voor alle smaken.

Het heeft in zijn gelederen top tien spelers zoals Paquito Navarro, Fede Chingotto, Delfi Brea of Alejandra Salazar die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten