Polsbandje Adidas L rood
  • Polsbandje Adidas L rood

Polsbandje Adidas L rood

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Babolat
Grote polsbandjes Adidas Polsband L rood | Uitstekende polssteun met deze Adidas padelpolsbandjes, een lang accessoire dat zweet absorbeert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

padel polsbandjes Adidas Polsband L rood

Nog een seizoen stellen we je de beste accessoires ter beschikking om comfortabel padel te spelen en zonder je zorgen te maken over zweten. Koop de Adidas padel- of tennispolsbandjes in de kleur rood en het logo in het zwart, ideaal om je handen droog te houden en te voorkomen dat het racket wegglijdt.

Ze hebben een lang ontwerp, hoewel ze ook verkrijgbaar zijn in kleinere afmetingen. Dankzij het gebruik van kwaliteitsstoffen verliezen ze na verloop van tijd niet aan prestaties, zodat ze altijd op hun best presteren. Ze helpen je ook om het gewricht goed te beschermen.

Lange rode Adidas polsbandjes en grijs logo, kenmerken

  • De Adidas Tennisarmband L rood grijs wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Ze zijn groot groot: 8,5 x 7 centimeter.
  • Ze verliezen geen eigenschappen bij het wassen.
  • Ze houden het gewricht warm en voorkomen blessures.
  • Verkrijgbaar in meer kleuren en andere kleuren.
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor alle racketsers die naast het vermijden van zweten van de armen ook hun polsen willen beschermen, omdat ze door hun grote capaciteit alle vochtdruppels absorberen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een zeer opvallend ontwerp bieden in rood en een grijs logo, hoewel ze ook verkrijgbaar zijn in meer klassieke kleuren. Kies degene die je het leukst vindt in onze online padelwinkel!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Als voorbeeld van zijn kwaliteit heeft het merk professionele spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega die het Duitse merk vertegenwoordigen op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten