Bullpadel Polsbandjes BPMU24PR wit schaduwblauw
  • Bullpadel Polsbandjes BPMU24PR wit schaduwblauw

Bullpadel Polsbandjes BPMU24PR wit schaduwblauw

PVP: € 13,00
€ 12,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU24PR wit schaduwblauw | Voorkom zweet tijdens het spelen met de muñequera Bullpadel BPMU24PR in wit en blauw, comfort en stijl op het veld. Ontdek de verandering en beheers het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Padel Bullpadel BPMU24PR wit schaduwblauw

Bereid je voor om je padelspel naar het volgende niveau te tillen met de muñequeras Bullpadel BPMU24PR in wit en schaduwblauw. Ontworpen voor spelers die niet alleen prestaties maar ook stijl zoeken, houden deze muñequeras je droog en comfortabel gedurende de hele wedstrijd. Hun elegante ontwerp past perfect bij elke sportuitrusting, en biedt je niet alleen functionaliteit maar ook een vleugje mode op het veld.

De combinatie van hoogwaardig katoen en polyester zorgt voor superieure absorptie en langdurig comfort. Deze muñequeras zijn essentieel om blessures te voorkomen door warmte op het gewricht te houden, terwijl hun lichtheid en zachtheid perfect zijn om zweet van je voorhoofd te vegen zonder je spel te onderbreken. Met het geborduurde logo van Bullpadel laat je je voorkeur voor kwaliteitsmerken zien.

Kenmerken muñequera Bullpadel BPMU24PR wit schaduwblauw

  • Ideale combinatie van 85% katoen en 15% polyester, zorgt voor uitstekende absorptie en comfort.
  • Moderne ontwerp in samenwerking met de Spaanse Padel Federatie, toont een aantrekkelijke combinatie van wit en schaduwblauw.
  • Warmtebehoud en preventie van blessures dankzij de veilige pasvorm.
  • Hoge absorptiecapaciteit houdt je handen droog en verbetert de grip.
  • Lichte en zachte constructie, ideaal voor snelle aanpassingen op het veld.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De muñequeras Bullpadel BPMU24PR zijn ontworpen voor padelspelers van alle niveaus die zowel functionaliteit als stijl waarderen. Perfect voor degenen die hun prestaties op het veld willen verbeteren, terwijl ze droog, comfortabel en beschermd blijven in elk spel.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van deze muñequeras houden vanwege hun vermogen om stijl, comfort en prestaties te combineren. Het unieke ontwerp en de samenwerking met de Federatie voegen een unieke touch toe, terwijl de mix van materialen ervoor zorgt dat je gefocust blijft op je spel, zonder afleiding.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel heeft zich gevestigd als een leider in de wereld van padel, door innovatieve en hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus. Sinds de oprichting staat Bullpadel synoniem voor uitmuntendheid, met een constante inzet om de prestaties en ervaring van spelers op het veld te verbeteren.

Door te kiezen voor Bullpadel, word je lid van een gemeenschap van gepassioneerde spelers die zich inzetten voor de sport, en zorg je ervoor dat je altijd uitgerust bent met het beste om elke uitdaging op het veld aan te gaan.

Features
Onze beste producten