Wristband Bidi Badu Cody Code Move wit
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move wit

Wristband Bidi Badu Cody Code Move wit

PVP: € 16,95
€ 11,95
-30% Bidi Badu
Wristband Groot formaat Bidi Badu Cody Code Move witte | Voorkom ongemak tijdens het spelen met de nieuwe Cody Code Move padelpolsband in wit, gemaakt van kwaliteitsstof en elegant ontwerp van Bidi Badu
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 19 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband Bidi Badu Cody Code Move in wit

Voorkom dat zweet je parten speelt terwijl je de wedstrijd probeert te winnen met de witte Cody Code Move padelpolsband, een aanvulling die je kunt vinden in de nieuwe Bidi Badu 2022-collectie.

Ze zijn ontworpen in een lang formaat, waardoor ze een uitstekende ondersteuning bieden. Je kunt ze krijgen in pakketten van 2 stuks en in verschillende kleuren om ze te combineren zoals je wilt. Tot slot verliezen hun stoffen geen eigenschappen bij gebruik, zodat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende wedstrijden.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move witte lange, kenmerken

  • De witte Bidi Badu Cody Code Move zijn groot, waardoor ze meer steun bieden.
  • Vervaardigd met katoen en latex.
  • Wit met het zwarte merklogo.
  • Groot zweetopnamevermogen.
  • Beschermt de pols tegen mogelijke verwondingen
  • Accessoires om padel Bidi Badu Padel 2023 te spelen.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen met atleten die gevoelig zijn voor overmatig zweten in het achterHead, omdat ze dankzij hun langere maat een groot absorptievermogen bieden en hen in staat stellen om op de heetste dagen op een comfortabele manier te sporten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je een droge grip op je padelracket geeft, omdat er geen druppel zweet uit je armen ontsnapt. Bovendien, omdat het wit is, zal het altijd te combineren zijn met je kits en racketsets.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten