Bullpadel polsbandjes BPMU-243 wit marineblauw
  • Bullpadel polsbandjes BPMU-243 wit marineblauw

Bullpadel polsbandjes BPMU-243 wit marineblauw

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 wit marineblauw | Vernieuw je stijl op de baan met de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in wit en marineblauw. Superieure absorptie, elegant ontwerp voor de moderne speler
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 wit marineblauw

Maak kennis met de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in wit en marineblauw, een essentiële toevoeging aan je padeluitrusting die functionaliteit combineert met een opvallend ontwerp. Ontworpen om effectief zweet tegen te gaan, houdt deze polsbandjes je droog en comfortabel tijdens je meest veeleisende wedstrijden, terwijl het ook een vleugje stijl toevoegt aan je sportkleding.

Gemaakt van een optimale mix van katoen en polyester, garandeert deze polsbandjes een superieure absorptie en een aangenaam gevoel op de huid. De kleurselectie, wit en marineblauw, is bedoeld om perfect bij je padeloutfit te passen, met een elegante en eigentijdse uitstraling.

Kenmerken polsbandjes Bullpadel BPMU-243 wit marineblauw

  • Ideale combinatie van 85% katoen en 15% polyester voor maximale absorptie en zachtheid.
  • Ribstructuur die het comfort verhoogt en effectief zweet absorbeert.
  • Ontwerp in wit met details in marineblauw, perfect om een vleugje verfijning toe te voegen.
  • Lichtgewicht en flexibel voor comfort zonder bescherming op te offeren.
  • Uitstekende duurzaamheid en weerstand, klaar voor intensief gebruik.
  • Onderdeel van de nieuwste collectie accessoires van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op padelenthousiastelingen die op zoek zijn naar een praktische accessoire om transpiratie tegen te gaan en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien. De polsbandjes Bullpadel BPMU-243 is ideaal voor spelers die zowel efficiëntie als mode waarderen in hun sportuitrusting.

Waarom ga je het leuk vinden?

Deze polsbandjes is niet alleen aantrekkelijk vanwege het ontwerp in wit en marineblauw, maar ook vanwege zijn superieure functionaliteit. Je zult verliefd worden op zijn vermogen om zweet onder controle te houden terwijl je een onberispelijke stijl toevoegt aan je padeloutfit.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bekend om zijn uitmuntendheid en innovatie, blijft Bullpadel de padelmarkt leiden met producten die het verschil maken. Hun toewijding aan het ontwikkelen van accessoires zoals de polsbandjes BPMU-243 getuigt van hun inzet om te voldoen aan de behoeften van de meest gepassioneerde spelers.

Het erfgoed van Bullpadel in het aanbieden van hoogwaardige uitrusting komt tot uiting in elk van hun producten, waarbij elke speler, ongeacht zijn niveau, de verbetering in zijn spel kan ervaren.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten