Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Visera Bullpadel BPG21N2 LTD Morada
  • Visera Bullpadel BPG21N2 LTD Morada

Bullpadel BPG21N2 LTD Paars padel racket

PVP: € 16,00
€ 12,95
-20% Bullpadel
Bullpadel BPG21N2 LTD Paars padelpadel racket | Koop dit paarse padelpadel racket van Bullpadel, gemaakt van ademende, lichte en resistente materialen om je te beschermen tegen hitte en zweet

Muts voor dames Bullpadel BPG21N2 Paars

Geniet van goed zicht op het veld met het paarse BPG21N2 LTD padelpadel racket, een accessoire uit de nieuwe collectie Bullpadel 2022. Het is vervaardigd met hoogwaardige en zeer ademende materialen en een exclusief ontwerp in paarse tinten en logo's.

Het is niet alleen een exclusief padel racket voor vrouwen, het beschermt ons ook tegen een zonnesteek of zonnesteek wanneer de zon op zijn sterkst is. Het heeft ook een verstelbare riem voor eenvoudige aanpassing en verliest geen eigenschappen na verloop van tijd of wassen.

Bullpadel BPG21N2 paars padel racket voor dames, kenmerken

  • Verstelbare riem voor een perfecte pasvorm van de Bullpadel BPG21N2 LTD Paars.
  • Lichtgewicht vezels die snel drogen.
  • Groot absorptievermogen zodat u geen last heeft van zweet.
  • Lichte en resistente materialen.
  • Limited edition-ontwerp in paarse tinten en logo.
  • Nieuwe accessoires voor padel BullPadel 2022.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan vrouwen die regelmatig sporten en op zoek zijn naar een supplement dat hun gezichtsveld verbetert en een betere bescherming biedt tegen een zonnesteek en een zonnesteek.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je beschermt tegen de zon en zweet op je gezicht. Het is ook een limited edition-product dat je afzonderlijk of in het Bullpadel-pakket voor dames kunt krijgen. Je zult dol zijn op het ontwerp in paarse tinten!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten