Padel koord Babolat Polsband roze
  • Padel koord Babolat Polsband roze

Padel koord Babolat Polsband roze

PVP: € 12,00
€ 11,45
-5% Babolat
Verstelbaar koord Babolat Polsband roze | Met de nieuwe Babolat-polsband zit het racket tijdens het spelen zeer goed om je pols, omdat het een goede pasvorm heeft, zodat het niet valt.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel koord Babolat Polsband roze

Voorkom dat je racket tegen het glas valt en schade oploopt met de nieuwe collectie veters van het merk Babolat die je nu in onze online winkel kunt vinden. Koop de nieuwe roze Wrist Strap die je kunt plaatsen op alle Babolat rackets uit de nieuwe collectie die het Smart Buttcap systeem hebben.

Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus dankzij het eenvoudige verwisselen kun je het zo vaak als je wilt aanpassen aan je racket. Bovendien hoopt het zweet zich dankzij de gebruikte materialen niet op de arm op, dus het zal voor jou het meest comfortabel zijn om ermee te spelen.

Babolat polsband in roze, kenmerken

  • De Babolat-polsband past zich aan Babolat-rackets aan met het Smart Buttcap-systeem.
  • Zeer resistent om te voorkomen dat het door gebruik aan kwaliteit verliest.
  • Het past zich aan uw pols aan voor betere ondersteuning.
  • Hoge slijtvastheid voor een langere levensduur.
  • Roze model met de merknaam in het wit.
  • Nieuwe collectie accessoires voor het Babolat 2023 racket.

Voor wie is het? Het is een perfecte aanvulling voor spelers die hun racket goed willen onderhouden, aangezien het polsbandkoord de beste aanpassing aan de pols biedt, zodat het racket veilig is en voorkomt dat het valt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden, want als het eenmaal aan is, is het zeer comfortabel, het is ook ontworpen in roze met witte details, maar als je wilt, heb je een grote verscheidenheid aan modellen beschikbaar waaruit je het model kunt kiezen dat het beste bij je padel racket past.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten