Protector Bullpadel Hi Frame 2019
  • Protector Bullpadel Hi Frame 2019

Beschermer Hi Frame 2019

€ 5,74
Bullpadel
Koop de Bullpadel black Hi frame padelbeschermer, ideaal om je racket maximaal te beschermen dankzij de ruwe afwerking en de dempende capaciteit
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Beschermer Hi Frame 2019

Wees proactief en handel voordat uw racket schade oploopt door de Hi Frame padelbeschermer te kopen uit de Bullpadel-catalogus 2019. Hij valt op door zijn grote weerstand, omdat hij een ruwe afwerking heeft om effectiever om te gaan met ongewenste slagen.

Zo heb je een accessoire tot je beschikking met alle kwaliteit van het bedrijf, gemaakt van resistente materialen. Het plaatsen is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar de seal te verwijderen en te plakken. Bovendien heeft het de juiste afmetingen om perfect te passen.

Zwarte hi framebeschermer, analyse

  • De Hi Frame bullpadel heeft een ruwe touch om meer weerstand te bieden tegen slagen.
  • Maximale dempingscapaciteit.
  • Gemakkelijk te passen.
  • Pak van een eenheid.
  • Het heeft geen invloed op de prestaties of balans van je padel racket.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Bullpadel 2019.

Voor wie is het? Ontworpen voor alle spelers die hun racket in goede staat willen houden, omdat het een extreem resistente, ruwe beschermer is die bestand is tegen wrijven en krassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig is het erg discreet omdat het in het zwart is afgewerkt en het logo wit is, zodat het te combineren is met elk racket van het bedrijf. Bovendien is er een lijmlaag in verwerkt om hem snel te plaatsen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Word lid van het BullPaddel-team, een van de meest prestigieuze merken op de markt. Zijn constante werk heeft hem in staat gesteld een nieuwe collectie padel rackets uit te brengen die is aangepast aan alle soorten publiek en speelstijlen.

Bovendien vervolledigt het zijn catalogus met schoenen, kleding, tassen en accessoires om u uit te rusten als een kampioen. Spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Cata Tenorio of Victoria Iglesias vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten