Protector Starvie Azul
  • Protector Starvie Azul
  • Protector Starvie Azul

Beschermer Starvie Azul

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Star Vie
padel racketbeschermer Star Vie Blauw | Bescherm je rackets met de nieuwe collectie Star Vie gekleurde beschermers, perfect om op je racket te plaatsen en breuk door stoten of vallen te voorkomen

Robuuste beschermer Starvie Blue

Bescherm je nieuwe padelracket vanaf het begin met de beschermers uit de nieuwe collectie Star Vie 2022. Een accessoire dat de racketframes beschermt tegen stoten of vallen en voorkomt dat er breuken ontstaan in een gedeelte van het racket dat vatbaarder is voor zij. .

Aan de andere kant zijn ze ontworpen met hoogwaardige materialen, zodat ze een harde en ruwe aanraking hebben om dubbele bescherming te bieden. De plaatsing zal niet ingewikkeld zijn en je kunt het ook combineren met je padel rackets, omdat ze zijn ontworpen in zwart en grijs met de logodetails in wit en blauw.

beschermend Star Fri Blue, kenmerken

  • De maat van de Star Fri beschermende blauwe kleur is universeel, om geen problemen te hebben met welk racket dan ook.
  • Ontworpen met een ruwe textuur om dubbel te beschermen tegen schokken.
  • Vervaardigd met sterke lijmen zodat het lang meegaat.
  • Eenvoudig te plaatsen en te vervangen.
  • Zwart en blauw ontwerp.
  • Nieuwe accessoires om padel Star vr 2022 te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor elke speler die voor zijn racket wil zorgen vanaf het moment dat hij het koopt of voor mensen die de duurzaamheid van het racket willen verlengen en het willen beschermen tegen stoten terwijl we aan het spelen zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het beschermen van je padel racket, kun je hem ook combineren omdat hij is ontworpen op een zwarte achtergrond met de merknaam in witte en blauwe lijnen.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten