Protector Bullpadel Negro
  • Protector Bullpadel Negro

Beschermer Bullpadel Negro

€ 4,13
Bullpadel
Houd het racket in goede staat met deze padelbeschermer ontworpen door Bullpadel, hij biedt optimale bescherming zonder de balans en prestaties te veranderen

Beschermer Bullpadel Negro

Handel voordat je racket een klap krijgt door de bullpadel padelbeschermer in het zwart te kopen. Het is gemaakt van resistente materialen, dus het is bestand tegen elke toevallige stoot of schok die tegen de vloer of het glas kan worden veroorzaakt.

Dankzij de ingebouwde lijm is hij heel gemakkelijk te plaatsen. Je hoeft het alleen maar op het frame te centreren, de verzegeling te verwijderen en het beetje bij beetje vast te plakken. Bovendien is het geschikt voor elke padel racket en heeft het de juiste afmetingen om perfect te passen.

Bullpadel beschermend in zwart, analyse

  • De zwarte bullpadel padel racketbeschermer is glad.
  • Het biedt meer weerstand tegen schokken.
  • Bevat kwaliteitslijm voor een sterke en duurzame fixatie.
  • Per stuk te koop.
  • Het heeft geen invloed op de prestaties of balans van je padel racket.
  • Nieuwe collectie Bullpadel padelaccessoires.

Voor wie is het? Gericht op alle spelers die de levensduur van hun racket willen verlengen en het willen beschermen tegen schade door stoten. Daarom hebben ze een hoogwaardige en resistente beschermer nodig die bestand is tegen wrijving en krassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zwarte ontwerp is hij vrij discreet, dus hij is te combineren met elk padelracket. Het past zich ook aan alle frames aan, ongeacht de grootte of vorm van het racket.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Word lid van het BullPaddel-team, een van de meest prestigieuze merken op de markt. Zijn constante werk heeft hem in staat gesteld een nieuwe collectie padel rackets uit te brengen die is aangepast aan alle soorten publiek en speelstijlen.

Bovendien vervolledigt het zijn catalogus met schoenen, kleding, tassen en accessoires om u uit te rusten als een kampioen. Spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez Alejandra Salazar of Cata Tenorio vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten