Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Enebe Supra Naranja
  • Protector Enebe Supra Naranja

Beschermer Enebe Supra Naranja

€ 5,95
NB
Enebe Supra Naranja padelbeschermer | Verleng de levensduur van uw padel racket met deze Enebe padelbeschermer, afgewerkt met een ruw oppervlak en hoogwaardige lijm voor een lange levensduur

padelbeschermer NB Supra Oranje

Geef je padel racket een lange levensduur met de NB Supra Orange beschermer, een accessoire met uitstekende prestaties die het merk Enebe Padel tot je beschikking stelt. Voor de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen en lijm gebruikt, dus het is gemakkelijk te plaatsen en kan indien nodig worden vervangen.

Het heeft een ruwe afwerking om een grotere weerstand tegen schokken of wrijving te bereiken. Het heeft ook perfecte afmetingen om de breedte van het frame volledig te nemen en aan te passen aan elke vorm. Daarnaast kun je met de NB Supra gaan gamen.

NB Supra oranje padel racketbeschermer, kenmerken

  • De Enebe Supra Orange wordt verkocht in een blisterverpakking van één eenheid.
  • Ruw oppervlak voor extra bescherming.
  • Maximale hechting voor een lange duur.
  • Oranje en zwarte afwerking, met grijze details.
  • Het hecht aan elk model en verandert niets aan het gewicht.
  • Nieuwe accessoires voor padel rackets Enebe Pade 2021.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun padel racket in goede staat willen houden. Hiervoor hebben ze een compacte beschermer nodig die tegen een stootje kan tegen glas of muren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het uitstekende prestaties, design en kwaliteit biedt. Deze keer presenteert het een ontwerp in oranje en zwart, met grijze details en de merknaam in Headletters en in wit.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten