Overgrips Bullpadel GB1601 Perforados Pack 12 Rosas
  • Overgrips Bullpadel GB1601 Perforados Pack 12 Rosas

Bullpadel GB1601 Geperforeerde Overgrips Pack 12 Roze

PVP: € 29,95
€ 26,95
-11% Bullpadel
Vermijd zweet op je handen met de microgeperforeerde overgrips van Bullpadel, ze bieden een droge grip en worden verkocht in een zak van 12 stuks
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel GB1601 Geperforeerde Overgrips Pack 12 Roze

Laat zweet niet je ergste vijand worden met de geperforeerde roze GB1601 padel overgrips in een zak van 12 stuks. Dit accessoire van Bullpadel 2020 biedt een droge grip omdat het kleine perforaties op het oppervlak bevat om vochtophoping te voorkomen.

Voor de vervaardiging heeft het bedrijf verbindingen van de beste kwaliteit gebruikt, dus we zijn verzekerd van een lange levensduur. Ze bevatten ook lijm en een bevestigingstape om ze gemakkelijk te plaatsen en dat ze goed vastzitten.

Bullpadel tas 12 fuchsia overgrips, features

  • Zak met 12 bullpadel GB1601 roze overgrips.
  • Ideaal om te gebruiken in de zomer, wanneer we meer zweten.
  • Geperforeerde textuur voor snel drogen.
  • Ze gaan lang mee, je hoeft ze niet zo vaak te vervangen.
  • Uitstekende sensaties dankzij de gemiddelde dikte.
  • Nieuwe accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? Ontworpen om te gebruiken tijdens de heetste dagen, aangezien de bulpadel overgrips een oppervlak hebben met microperforaties. Op deze manier wordt de ophoping van zweet in de handen en het wegglijden van de padel racket vermeden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze de favoriete overgrips zijn van World Padel Tour-spelers dankzij hun fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijg je bij aankoop van het pakket van 12 stuks de goedkoopste overgrips.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten