Adidas Match 3.3 Black Lime 2024
 • Adidas Match 3.3 Black Lime 2024
 • Adidas Match 3.3 Black Lime 2024

Adidas Match 3.3 Black Lime 2024

PVP: € 61,98
€ 61,44
-1% Adidas Padel
Adidas Match 3.3 Black Lime ADRK5GA1U0010F | Ontdek de Match 3.3 Black Lime, de perfecte keuze van Adidas om te beginnen met padel. Combineert kracht en controle voor een ongeëvenaard spel.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Match 3.3 Black Lime padel racket

De Match 3.3 Black Lime is de perfecte start voor diegenen die de wereld van padel willen betreden met de juiste voet vooruit. Ontworpen door Adidas, deze padel racket pronkt niet alleen met een aantrekkelijk en modern ontwerp, maar biedt ook technische eigenschappen van topkwaliteit om een uitzonderlijke prestatie op het padelveld te garanderen.

Als je je eerste stappen in deze sport wilt zetten en je zoekt een padel racket die je een optimale speelervaring biedt, dan is de Match 3.3 Black Lime jouw ideale keuze. Met een perfecte combinatie van kracht en controle, zal het je toelaten om je techniek vanaf het begin te perfectioneren.

Kenmerken padel racket Match 3.3 Black Lime

 • Sweet spot boven het midden van de padel racket, ideaal voor een nauwkeurige slag.
 • Geclassificeerd als Padel Allround racket, een veelzijdige keuze voor beginnende spelers.
 • Breed oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, elke beweging op het padelveld versterkend.
 • Stevige constructie met een frame van glasvezel aan de rand, biedt slagvastheid.
 • EVA-schuim met lage dichtheid zorgt voor een geweldige balafgifte en comfort tijdens het spel.
 • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is perfect voor spelers die de magie van padel ontdekken. Als je op zoek bent naar een beginnersmodel dat veelzijdig is en je helpt snel te verbeteren, dan is de Match 3.3 Black Lime jouw beste bondgenoot.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is een van de uitgelichte modellen van Adidas voor het seizoen 2024, specifiek ontworpen voor spelers van beginnersniveau. Door hiervoor te kiezen, kies je niet alleen voor kwaliteit en ontwerp, maar ook voor een padel racket dat je evolutie in elk spel zal ondersteunen.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een merk dat grenzen heeft overschreden en synoniem staat voor kwaliteit en vooruitstrevendheid in de sportwereld. Sinds het begin heeft het merk geïnvesteerd in innovatie, waardoor hun producten naar een hoger niveau werden getild en werden gekozen door atleten over de hele wereld.

In de wereld van padel heeft Adidas zich kunnen vestigen dankzij hun toewijding aan prestaties en ontwerp. Elk padel racket is het resultaat van jaren van onderzoek en ontwikkeling, altijd strevend naar het bieden van spelers tools die hun spel verbeteren.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten