Adidas Drive Light 3.3 2024
 • Adidas Drive Light 3.3 2024
 • Adidas Drive Light 3.3 2024

Adidas Drive Light 3.3 2024

PVP: € 66,12
€ 66,08
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.3 ADRK5CA2U0012F | Duik in de wereld van padel met de Drive Light 3.3 van Adidas. Ontworpen voor beginners, biedt het controle en kwaliteit. Voel het verschil met Adidas in 2024!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Adidas Drive Light 3.3

Ben je op zoek om te beginnen in de wereld van padel met een racket van ongeëvenaarde kwaliteit? De Drive Light 3.3 van Adidas is de perfecte keuze voor jou. Speciaal ontworpen voor degenen die een solide start in de sport zoeken, biedt dit racket een combinatie van controle en kracht, ideaal om je eerste stappen op de padelbaan te zetten.

Met zijn ronde ontwerp en gecentreerd sweet spot garandeert dit racket niet alleen een nauwkeurige slag, maar ook zijn esthetiek is gebaseerd op de traditie en kwaliteit die alleen Adidas kan bieden. Een perfecte balans tussen stijl en prestatie!

Kenmerken padel racket Drive Light 3.3

 • Lichtgewicht: Ideaal voor diegenen die handzamere rackets verkiezen of vanwege lichaamsbouw en kracht.
 • Bevordert de behendigheid en snelle bewegingen op de padelbaan.
 • Breed oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, typisch voor beginner rackets.
 • Glasvezel frame rondom: Biedt weerstand tegen stoten en duurzaamheid.
 • Lage dichtheid EVA-rubber voor een uitstekende baluitgang en comfort tijdens het spel.
 • Onderdeel van de Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in padel zetten. Als je de opwinding van deze sport ontdekt en op zoek bent naar een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Drive Light 3.3 jouw beste keuze.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast dat het een van de stermodellen van Adidas is voor het seizoen 2024, wordt dit racket een essentieel instrument voor beginners. Het biedt niet alleen de technische kenmerken die je nodig hebt, maar introduceert je ook in de wereld van padel met de kwaliteit en traditie van Adidas.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met tientallen jaren geschiedenis, is altijd synoniem geweest voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Vanaf hun begin in de voetbalwereld tot hun inzet voor andere sporten, hebben ze zich bewezen als een toonaangevend merk in technologie en ontwerp.

In de wereld van padel heeft Adidas zich weten te vestigen als een van de referentiemerken, door producten aan te bieden die de nieuwste technologie combineren met gestroomlijnde en functionele ontwerpen. Met de Drive Light 3.3 blijft het merk zijn nalatenschap consolideren, het beste biedend voor spelers van alle niveaus.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten