Adidas Cross It 2024
  • Adidas Cross It 2024
  • Adidas Cross It 2024

Adidas Cross It 2024

PVP: € 350,00
€ 299,96
-15% Adidas Padel
Adidas Cross It ADRK1AA4U0063F | Ontdek de Cross It van Adidas, ontworpen voor de hoogpresterende speler. Kracht en precisie bij elke slag. Voel de magie op de padelbaan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Adidas Cross It

Duik de padelbaan op met de nieuwe Cross It van Adidas, synoniem voor kracht en controle. Deze padel racket is zorgvuldig ontworpen om topprestaties te leveren en is een speciale variant uit de reeks modellen geïnspireerd op de speelster Marta Ortega. Elke slag onthult de inherente kracht van het hoogdichte EVA-rubber, ideaal voor spelers die het maximale uit elke actie willen halen.

De Adidas Cross It is meer dan alleen een hulpmiddel; het is een verlengstuk van de arm van de speler. Hiermee kunnen spelers technisch superieure niveaus bereiken, waardoor elk duel op de padelbaan een ongeëvenaarde speelervaring wordt. Investeren in deze padel racket is een zekere gok voor degenen die het allerbeste zoeken.

Kenmerken van de Cross It padel racket

  • Diamantvorm: Versterkt vooral je smashes, waardoor de meest agressieve slagen worden versterkt.
  • Ruwheid met 3D-relief: Verbeterde grip en bevordert het genereren van effecten in slagen.
  • DAF-technologie: Verhoogt de wendbaarheid dankzij een grotere luchtstroom in het hartgebied.
  • Verlengde grip verschuift het ideale slagpunt naar boven, optimaliseert de traagheid.
  • Geanodiseerde koolstofvezel 15k met gevlochten filamenten: Biedt flexibiliteit, duurzaamheid en stijfheid.
  • Maakt deel uit van de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padel racket is speciaal ontworpen voor de padelspeler die op zoek is naar topprestaties en regelmatig speelt. Het is ideaal voor diegenen met geavanceerde technische vaardigheden die de baan willen domineren met kracht en precisie.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Cross It is niet zomaar een padel racket; het is een getuigenis van innovatie en kwaliteit. Als een van de nieuwe modellen padel rackets van Adidas voor dit seizoen, garandeert het een ervaring op de baan die het spel herdefinieert. Het ontwerp en de technische kenmerken laten je opvallen in elk spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een wereldwijd erkend iconisch merk, heeft zijn naam gevestigd in de sportwereld dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds het begin heeft het gestreefd naar het doorbreken van grenzen en het leveren van de benodigde uitrusting voor atleten om hun volledige potentieel te bereiken.

In de wereld van padel heeft Adidas wederom zijn uitmuntendheid bewezen door rackets te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van elke speler. Met een rijke geschiedenis en een erfenis van succes blijft Adidas een favoriete keuze voor degenen die prestaties en stijl op de baan zoeken.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten