Adidas Metalbone Team 3.3
  • Adidas Metalbone Team 3.3
  • Adidas Metalbone Team 3.3

Adidas Metalbone Team 3.3

PVP: € 165,29
€ 165,25
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Team 3.3 ADRK2AA0U0016F | Ontdek de Metalbone Team 3.3 van Adidas 2024. Combineert kracht, comfort en geavanceerde technologie voor superieur spel - voel de magie op de padelbaan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Team 3.3 padelracket

De Adidas Metalbone Team 3.3 2024 vertegenwoordigt Adidas' toewijding aan uitmuntendheid in de technologie van padel rackets. Uitgerust met een achthoekige structuur voor maximale stijfheid en een ruw zandachtig oppervlak, zal dit padel racket niet alleen je slagen versterken, maar je ook een uitzonderlijk gevoel en groot comfort bieden.

Met zijn frame en bladen gemaakt van glasvezel garandeert de Metalbone Team 3.3 duurzaamheid en aanpasbaarheid in elk spel. De EVA-schuim van lage dichtheid zorgt voor een indrukwekkende baluitvoer en biedt onvergelijkbaar comfort, waardoor elk spel een unieke ervaring wordt.

Kenmerken Adidas Metalbone Team 3.3 2024 padel racket

  • Achthoekige structuur voor superieure stijfheid.
  • Ruw zandachtig oppervlak voor versterkte effecten bij elke slag.
  • Frame en bladen van glasvezel, wat flexibiliteit en duurzaamheid biedt.
  • EVA-schuim van lage dichtheid garandeert uitstekende baluitvoer en comfort.
  • Behoort tot de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is voornamelijk gericht op de gevorderde of gemiddelde speler die zijn prestaties op de padelbaan wil verbeteren. Dankzij de snelle aanpassing en uitstekende materialen is de Adidas Metalbone Team 3.3 ideaal voor degenen die een niet al te technisch padel racket zoeken, maar wel met de eigenschappen van de beste rackets.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Adidas Metalbone Team 3.3 zal je betoveren vanwege de balans tussen kwaliteit en prijs. Met de meest geavanceerde technologieën van Adidas en een opvallend ontwerp in rood, zwart en wit, is het een statement op de padelbaan. Voel hoe je spel evolueert bij elke slag!

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een merk met een rijke geschiedenis in de sportwereld. Vanaf het bescheiden begin staat het synoniem voor kwaliteit, innovatie en design. Jarenlang heeft het vooropgelopen, met apparatuur en kleding die geavanceerde technologie combineren met een onberispelijke esthetiek.

In de wereld van padel heeft Adidas zijn positie als marktleider versterkt, zich aanpassend aan de veranderende behoeften van de spelers en altijd een hoge kwaliteitsstandaard handhavend. Hun rackets weerspiegelen een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid, ontworpen voor degenen die niets minder dan het beste accepteren.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten