Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Match 3.1 2022
  • Adidas Match 3.1 2022
  • Adidas Match 3.1 2022

Adidas Match 3.1 2022

PVP: € 65,00
€ 44,95
-31% Adidas Padel
Adidas Match 3.1 2022 padel racket | Een van de beginnersrackets die de voorkeur hebben van spelers, omdat het de beste Adidas-materialen heeft en van jou kan zijn voor een onverslaanbare prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket initiatie Adidas Match 3.1 Blauw

Haal de winnaar in jezelf naar boven met het blauw-oranje Match 3.1 padel racket, een model om mee te beginnen vanaf Adidas Padel 2022 . We benadrukken de balans omdat deze is ontworpen in een traanformaat en balans bevat om zich aan te passen aan elke game-actie.

Dankzij het gebruik van flexibele materialen is het heel gemakkelijk om mee te spelen en bevordert het de voortgang van de speler. Voor de constructie is gebruik gemaakt van glasvezel en met het constructieversterkingssysteem is deze voorzien van een grotere weerstand. Bovendien geniet je met het eva soft performance rubber van een uitzonderlijke touch.

Adidas Match 3.1 blauw en oranje, kenmerken

  • Perfecte balans tussen kracht en controle met de Adidas Match 3.1 2022.
  • Stabiel slaan dankzij structurele verstevigingen.
  • Het zal je helpen je speelstijl te bepalen.
  • Veelzijdige padel racket dankzij het oversized formaat en gecentreerde balans.
  • Voelt zacht aan dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Constructie met glasvezel, een materiaal dat aanpassing bevordert.
  • Grotere duurzaamheid van de vlakken met het slimme gatenboorpatroon.
  • Eerste serie Adidas 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor de atleet die wil beginnen met padel of dat 1 of 2 keer per week doet, aangezien de wedstrijd 3.1 een zeer goed gecompenseerd initiatiepadel racket is om onze beste slagen in aanval en verdediging te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van alle kwaliteit van het merk voor een goede prijs, omdat het een goedkoop padel racket is. Ook het gedurfde ontwerp blijft niet onopgemerkt, dit keer met een combinatie van zwart, blauw logo en oranje details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando
Onze beste producten