Adidas Match 3.3 Black Red 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Red 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Red 2024

Adidas Match 3.3 Black Red 2024

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Match 3.3 Black Red ADRK5GA0U0012F2 | Ontdek het padel racket Adidas Match 3.3 Black Red, ontworpen voor beginners die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Duik in de wereld van padel en voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Adidas Match 3.3 Black Red

Duik in de opwindende wereld van padel zoals nooit tevoren met de Match 3.3 Black Red van Adidas uit 2024. Dit padel racket, speciaal ontworpen voor degenen die aan hun avontuur beginnen, heeft zich gevestigd als een topkeuze dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en garandeert zowel kracht als controle vanaf het padelveld.

Met een traanvorm heeft dit racket niet alleen een ruim sweet spot in het midden, maar ook iets hoger in vergelijking met ronde rackets, en het balanceert op vakkundige wijze tussen kracht en controle, wat de ontwikkeling van een solide techniek vanaf het begin bevordert.

Kenmerken padel racket Match 3.3 Black Red

  • Sweet spot boven het midden van het racket - Allround racket.
  • Ruim oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt. Ideaal voor beginnende rackets.
  • Frame van glasvezel rondom het racket, schokbestendig.
  • Lage dichtheid EVA-rubber voor een geweldige baluitvoer en comfort tijdens het spel.
  • Onderdeel van de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten en op zoek zijn naar een startersracket dat niet alleen vertrouwen geeft, maar ook veelzijdigheid. Met de Match 3.3 Black Red krijg je een tool die perfect aansluit op de leerbehoeften en biedt het een veelzijdige ervaring op het padelveld.

Waarom zal je ervan houden?

De Match 3.3 Black Red is niet zomaar een padel racket. Het is een juweel uit de nieuwe Adidas 2024-collectie, zorgvuldig ontworpen voor beginnende spelers. Door voor dit racket te kiezen, kies je niet alleen voor kwaliteit en prestaties, maar ook voor een betrouwbare partner bij elke slag en play. Voel de kracht en controle in je handen!

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat al decennia lang synoniem voor uitmuntendheid in de sportwereld. Opgericht in Duitsland in 1949, is het geëvolueerd van een klein schoenenbedrijf tot een wereldwijd merk dat meerdere sporten omvat, waaronder padel.

Met een track record dat hun toewijding aan innovatie en kwaliteit ondersteunt, heeft Adidas zich in padel gevestigd door rackets aan te bieden die precisie, design en prestaties weerspiegelen. Elk racket is het resultaat van jarenlang onderzoek en passie voor de sport.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten