Adidas Cross It Control 2024
  • Adidas Cross It Control 2024
  • Adidas Cross It Control 2024

Adidas Cross It Control 2024

PVP: € 350,00
€ 349,96
-1% Adidas Padel
Adidas Cross It CTRL ADRK1CA5U0063F | Ontdek het padel racket Cross It CTRL van Adidas 2024. Ontworpen voor onberispelijke controle op de baan, is het de perfecte keuze voor hoogpresterende spelers. Ontdek superieur spel en maak het verschil in je volgende wedstrijd!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Cross It CTRL padel racket

Maak kennis met de Cross It CTRL, een echte parel die Adidas dit seizoen op de baan brengt. Specifiek ontworpen in samenwerking met de sterrenspeelster Marta Ortega, richt dit rondvormige padel racket zich op het bieden van ongeëvenaarde controle, waardoor elke beweging op de padelbaan nauwkeurig en krachtig wordt. Perfect voor degenen die een combinatie van wendbaarheid en precisie zoeken.

Met zijn gecentreerde sweet spot is dit padel racket ideaal voor spelers die controle willen behouden over elke slag, ervoor zorgend dat de bal precies gaat waar ze willen. Elk detail is doordacht om de ervaring op de padelbaan te optimaliseren en spelers in staat te stellen hun beste spel te laten zien.

Kenmerken Cross It CTRL padel racket

  • Ruwheid met 3D-reliëf ingevoegd in de mal van het racket, wat de generatie van effecten in de slagen versterkt.
  • De DAF-technologie verhoogt de wendbaarheid van het product door een grotere luchtstroom mogelijk te maken.
  • De langere grip brengt de massa van het racket dichter bij het hoofd, verhoogt de inertie en verplaatst de sweet spot naar boven.
  • Gealuminiseerde 15k koolstofvezel biedt geoptimaliseerde flexibiliteit en superieure sterkte.
  • Gom EVA van hoge dichtheid, ideaal voor krachtige en snelle slagen.
  • Behoort tot de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor hoogpresterende spelers op zoek naar een high-performance racket. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en uitzonderlijke controle over elke slag willen hebben, waardoor ze hun spel naar een hoger niveau tillen op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen. Als een van de stermodellen van Adidas, zal de Cross It CTRL niet alleen uitblinken in functionaliteit, maar je ook laten schitteren op de padelbaan. Het ontwerp en de technologie weerspiegelen de toewijding van Adidas om je spel naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met decennia van geschiedenis in de sportwereld, staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Vanaf de oprichting hebben ze altijd geprobeerd de sportwereld te revolutioneren met state-of-the-art producten. Hun toetreding tot de padelwereld is geen uitzondering, waarbij ze padel rackets van hoge prestaties en duurzaamheid bieden.

Met een focus op onderzoek en ontwikkeling heeft Adidas samengewerkt met professionele spelers, zoals Marta Ortega, om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de eisen van het moderne spel. Door de jaren heen hebben ze hun positie als een van de marktleiders in de padelmarkt geconsolideerd, en de Cross It CTRL is nog een bewijs van hun toewijding aan uitmuntendheid.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten