Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II wit
  • Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II wit

Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II wit

PVP: € 12,00
€ 11,95
-1% Wilson Padel
Wilson Bela extra brede WRTBD II witte lange polsbandjes | Laat het zweet je gezicht niet hinderen terwijl je speelt met de nieuwe Wilson Bela extra brede polsbandjes, ontworpen met polyester voor grote weerstand

Wilson Belasteguin witte padelpolsbandjes

Je hebt al een brede catalogus met accessoires beschikbaar in onze online padelwinkel, waar je de merkcollectie van Wilson kunt vinden. Een daarvan zijn de nieuwe Bela-polsbandjes die zijn ontworpen in wit, een perfecte aanvulling om zweet af te voeren terwijl je speelt.

Voor de vervaardiging ervan is volledig polyester gebruikt, een stof die de weerstand verhoogt om te voorkomen dat het aan kwaliteit verliest bij het wassen of gebruiken. Het is ook ademend, dus na het absorberen van het zweet is het verantwoordelijk voor het verdrijven ervan om te voorkomen dat het zich ophoopt.

Wilson Belasteguin polsbandjes in wit

  • Je vindt de nieuwe Wilson Bela-polsbandjes in de spelerscollectie van Fernando Belasteguín.
  • Ze helpen zweet van het voorHead te verwijderen en voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat.
  • Ze voorkomen dat je slechte bewegingen maakt die later blessures veroorzaken.
  • Ze zijn gemaakt met polyester zodat ze geen kwaliteit verliezen bij het wassen.
  • Ze zijn uitgevoerd in wit met zwarte details.
  • Nieuwe accessoires om padel Wilson 2023 te spelen

Voor wie is het? Dit accessoire is perfect voor mensen die het zweet in hun ogen of op hun handen willen bestrijden tijdens het padel, omdat het dankzij de materialen overtollig zweet absorbeert, zodat je comfortabel kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen in wit met details in zwart, wordt het ook een accessoire dat de professionele speler Fernando Belasteguín zal dragen, daarom is het ontworpen met zijn handtekening geborduurd op de twee polsbandjes.Je zult het geweldig vinden!

Lees meer over het merk WILSON

Er zijn veel atleten die vertrouwen hebben in Wilson Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld dat zich heeft weten aan te passen aan veranderende tijden. Ontdek de nieuwe catalogus met schoenen, tenues en accessoires om padel te spelen.

Al zijn producten zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en innovatieve technologische systemen om zich aan te passen aan de behoeften van het hele publiek. Vind het schoeisel dat het beste bij u past voor een goede prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten