Wristband Head 5" witte
  • Wristband Head 5" witte

Wristband Head 5" witte

PVP: € 10,00
€ 7,95
-21% Head Padel
Wristband Head 5 lange | Ontvang een set van 2 stuks van de Head 5" polsbandjes om padel te spelen in het wit met een zwart logo, een accessoire dat zweten tegengaat

Wristband padel Head 5

Met volledige zekerheid kunnen we bevestigen dat het zweet, omdat het je opnieuw ongemak zal bezorgen terwijl je speelt. Ontdek de lange witte Head-polsband met een zwart logo, een aanvulling gemaakt van kwaliteitsmaterialen die dankzij zijn afmetingen een hoog absorptievermogen biedt.

Ze zijn te koop in verpakkingen van 2 stuks en ook in verschillende kleuren, zodat je je favoriete kleur kunt kiezen. Bovendien zorgen we ervoor dat het geen eigenschappen verliest bij gebruik of wassen, zodat het zijn voordelen op de lange termijn behoudt. Tot slot is het een aanvulling die ook blessures voorkomt.

Wristband Head 5" lange witte met zwart logo, kenmerken

  • Blister met 2 stuks van de Head 5" witte polsband.
  • Ze zijn lang van formaat, waardoor ze goede ondersteuning bieden.
  • Perfecte pasvorm met zijn elastische vezels.
  • de stoffen verliezen bij gebruik geen eigenschappen.
  • Ze zorgen ervoor dat je het zweet gemakkelijk van je gezicht kunt vegen.
  • Nieuwe polsbandjes om padel te spelen vanaf Head 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor elke sporter die de pols wil beschermen tijdens het sporten, omdat het een accessoire is dat ongemak in het gewricht voorkomt en ook hinderlijk zweten in de armen tegengaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een losse pasvorm bieden, omdat hun elastische vezels geen ongemak veroorzaken als ze eenmaal om de pols zijn geplaatst. Bovendien kunt u ze niet alleen in het wit krijgen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, u kiest!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten