Wilson Bela LT rood
  • Wilson Bela LT rood
  • Wilson Bela LT rood

Wilson Bela LT rood

PVP: € 330,00
€ 189,95
-43% Wilson Padel
Wilson Bela LT rood padel racket | Geniet van meer kracht in het spel en geweldige beheersbaarheid met dit Wilson padel racket, een van de modellen uit de Bela-serie die licht van gewicht is
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela LT padel racket rode kleur

Ontvang de nieuwe productlijn die Wilson Padel 2022 heeft ontworpen voor zijn sterspeler Fernando Belasteguín. Koop het nieuwe rode Bela LT padel racket, een model dat wordt gekenmerkt door de lichtste in de serie, zodat je zult genieten van een geweldige stoot en beheersbaarheid, waarmee je snel kunt reageren op elke bal in de buurt van het net.

Het behoudt het diamantformaat met een enigszins hoge balans naast een 100% koolstofconstructie, waardoor het een grote weerstand en een droger gevoel heeft. Voor een comfortabelere slag, bevat het zacht eva-schuimrubber, dat de impact zeer goed absorbeert. Het heeft ook ruwheid om de effecten te versterken, evenals een subliem vuistontwerp en een nieuwe riem die de grip verbetert.

Wilson Bela LT rood, kenmerken

  • De Wilson Bela LT rood heeft een redelijk licht gewicht, ongeveer 355 gram.
  • Powerracket dankzij het diamantformaat en het gewicht aan de bovenkant.
  • Het behoort tot de serie officiële Fernando Belasteguín-producten.
  • Met de nieuwe zachte kern van eva-schuimrubber merk je nauwelijks de impact van de bal.
  • 100% carbon constructie om een meer solide structuur te bereiken.
  • Sublieme grip en polsband veiligheidskoord dat de grip verbetert.
  • Nieuw hartontwerp voor meer stabiliteit.
  • Wilson 2022-reeks hoge padelrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde atleten die op zoek zijn naar een krachtig maar ook handelbaar padel racket aangezien de nieuwe Bela LT licht van gewicht is. Op deze manier kun je er gemakkelijk mee omgaan, dus het is ook een padel racket die geschikt is voor meisjes met een gevorderd niveau.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van een onberispelijke afwerking, omdat het zichtbare koolstof combineert met het hele frame en het logo in rood. Bovendien bevat het ook de handtekening van Bela in het hartgebied, zodat u zult genieten van een van de meest exclusieve padel rackets van het seizoen.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de geschiedenis van Wilson Sport. Er zijn vele jaren ervaring in de sportwereld, sinds 1914 de beste atleten uitrusten. Zo kon hij zijn zandkorrel in de racketsector niet missen.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, paletteren en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten