Wilson Blade Team V2 zwart
  • Wilson Blade Team V2 zwart

Wilson Blade Team V2 zwart

PVP: € 140,00
€ 119,95
-15% Wilson Padel
Wilson blade Team V2 zwart - glasvezel geweven | Ga snel vooruit in je spel dankzij dit Wilson-racket met snelle aanpassing, een zeer goed gecompenseerd model dat is gemaakt van flexibele materialen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Wilson blade Team V2 zwart

Haal de winnaar naar boven die je in je hebt met het nieuwe padel racket Team V2 Black padel racket, een van de bestsellers in de catalogus van Wilson 2022. Het heeft een oversized formaat met een medium balans, dus het presteert zeer goed zowel in de verdediging als in de aanval. Bovendien is hij door zijn constructie met flexibele materialen zeer handzaam.

Daarom is er glasvezel gebruikt op het oppervlak om een meer elastische aanraking te krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om mee te spelen. De zachte rubberen kern genereert een zeer goede output en absorbeert trillingen zodat je urenlang kunt gamen zonder ongemakken. Bovendien is de structuur versterkt voor meer sterkte.

Wilson padel racket Team V2 in zwarte kleur en groen logo, kenmerken

  • De Wilson padel racket Team V2 Black 2022 helpt je door zijn veelzijdigheid je speelstijl te definiëren.
  • Het is gemakkelijk om mee te spelen vanwege de glasvezelweefselconstructie.
  • Schuim met lage dichtheid voor een comfortabelere aanraking.
  • Het bevat het nieuwe boorsysteem voor scherpe gaten dat zijn prestaties verhoogt.
  • Sublieme handgreep met microperforaties voor een sterkere grip.
  • Oversized ontwerp en medium balans.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor je geniet van een minder schadelijk spel.
  • Een van de nieuwigheden in Wilson-rackets voor padel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten die 2-3 keer per week spelen en experts willen worden, aangezien dit racket het meest uitgebalanceerd is en zich aanpast aan elke speelstijl, waardoor snelle progressie wordt bevorderd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Wilson-racket is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kunt genieten van geweldige prestaties zonder het budget te overschrijden. Bovendien is de afwerking onberispelijk met de combinatie van zwarte kleur en groen logo, zeer opvallend!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten