Wilson Ultra Elite V2
  • Wilson Ultra Elite V2
  • Wilson Ultra Elite V2

Wilson Ultra Elite V2

PVP: € 140,50
€ 126,40
-11% Wilson Padel
Wilson Ultra Elite V2 padel racket | Geweldige speelbaarheid met dit Wilson padel racket, gemaakt van flexibele materialen om de sensaties van kracht, controle en comfort tijdens het spel te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Ultra Elite V2 zwarte en blauwe padel racket

Maak kennis met het laatste nieuws van Wilson Padel 2022, je vindt ze allemaal in onze online winkel. Koop het Ultra Elite V2 zwarte en blauwe padel racket, een model van de intensieve serie dat wordt gekenmerkt door zijn extra kracht, omdat het een traanformaat heeft met een medium - hoge balans, het zeer goed reageert in de aanval, maar niet teleurstelt in de verdediging.

Het bevordert ook de aanpassing van de speler, aangezien glasvezel en koolstof zijn gebruikt voor de constructie, dus het biedt geweldige speelbaarheid. Binnenin heeft het zacht eva-rubber, een iets zachter schuim om trillingen te verminderen en geen ongemak voor de arm te hebben. Om te eindigen, presenteert het een ruw oppervlak en een nieuw hartontwerp.

Wilson Ultra Elite V2 zwart en blauw, kenmerken

  • Met de 2022 Wilson Ultra Elite V2 geniet je van goede controle maar meer kracht.
  • Het combineert glasvezel en koolstof in de structuur om een betere duurzaamheid te bereiken.
  • Zachte eva-kern om trillingen te elimineren en zonder ongemak te spelen.
  • Opti-Grip ruwheid naast een Power Pillar-hart dat de stabiliteit verbetert.
  • Subliem vuistontwerp voor een comfortabelere grip.
  • Krachtige padel racket door zijn overmaatse vorm en enigszins hoge balans.
  • Het is heel gemakkelijk om ermee te spelen omdat het is gemaakt van flexibele materialen.
  • Verkrijgbaar in de Wilson 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Gericht op atleten die regelmatig padel spelen, met een hoog of gemiddeld spelniveau en die een padel racket nodig hebben met een goede stoot, dat wil zeggen een racket dat helpt om de bal van het veld te krijgen en toch een goede controle te behouden tijden en comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van glasvezel is het heel gemakkelijk om mee te spelen en verbetert het de sensaties van de speler op het veld. Het heeft ook een heel mooi ontwerp met de combinatie van zwart en details, samen met de binnenkant van het hart in elektrisch blauw.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padel rackets, schoenen, palletero's en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-pistes, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten