Wilson Blade Pro V2 2023
  • Wilson Blade Pro V2 2023
  • Wilson Blade Pro V2 2023

Wilson Blade Pro V2 2023

PVP: € 295,00
€ 169,96
-43% Wilson Padel
padel racket Wilson Blade Pro V2 | Haal je winnende slagen met dit hoogwaardige Wilson-racket, een model met een ietwat hoge balans en een zeer comfortabele touch om het spel te domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Blade Pro V2 padel racket

Wij presenteren u het meest geavanceerde assortiment Wilson Padel-rackets voor deze 2022. Koop het zwart-gouden padel racket Pro V2 padelracket, een model waarmee u zich comfortabel zult voelen en waarmee u meer kracht op de bal kunt drukken. Hiervoor heeft het een druppelformaat, maar de ietwat hoge balans is merkbaar, dus het gaat er heel goed bovenop.

Voor de fabricage is koolstof gebruikt, waardoor de structuur sterk en solide is. Het heeft ook een nieuw hartontwerp dat zijn gewichten beter verdeelt. Ten slotte biedt het een zeer comfortabele aanraking omdat er binnenin zacht eva-rubber is gebruikt en het oppervlak een ruwe afwerking heeft gekregen die de effecten aanzienlijk verbetert. geen aanpassingsvermogen.

Wilson padel racket Pro V2 zwart en goud, kenmerken

  • Druppelvormig ontwerp en licht uitgebalanceerde balans van de nieuwe Wilson padel racket Pro V2.
  • Spin-effect grip gestructureerd oppervlak dat topspin en spin zal verbeteren.
  • 100% koolstofconstructie om u de beste prestaties te bieden bij elke actie.
  • Het bevat zacht eva-rubber voor een comfortabelere aanraking en om de baloutput niet te verliezen.
  • Stabiel en draaivrij slaan dankzij het nieuwe hart.
  • Racket met extra power, ideaal voor aanvallende spelers.
  • Zeer comfortabele touch dankzij het gebruik van zacht eva-rubber in de kern.
  • Nieuwe collectie high performance Wilson 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor meer ervaren spelers of spelers met een hoog spelniveau die meer kracht in hun spel willen krijgen, aangezien de nieuwe padel racket Por V2 de balans enigszins hoog houdt, zodat we de bal gemakkelijk van het veld kunnen krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de beste Wilson-materialen zijn gebruikt voor de vervaardiging ervan. Het presenteert ook een geavanceerd ontwerp in zwart met details en het hele hartgebied in goud, een van de meest geavanceerde padel rackets die je kunt vinden!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-circuits, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten