Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Ultra Tour 2020
  • Wilson Ultra Tour 2020
  • Wilson Ultra Tour 2020

Wilson Ultra Tour 2020

PVP: € 230,00
€ 199,05
-14% Wilson Padel
Wilson Ultra Tour 2020 padel racket | Verpletter je tegenstanders met dit krachtige wilson padel racket, het bevat 100% carbon en hard rubber voor een enorme slag en een ruw oppervlak

Wilson Ultra Tour zwart en blauw racket

We brengen de nieuwe Wilson Padel -collectie voor dit seizoen in première met een van de beste powerrackets: het padel racket Ultra Tour 2020. Dankzij het diamantformaat, de hoge balans en de hardere aanslag zullen slag- en agressieve spelers het meest genieten.

Hiervoor is koolstof gebruikt in de constructie en de kern van Precision Foam, dat wil zeggen schuim dat de maximale dichtheid van EVA biedt. Het heeft ook het oneindige randontwerp dat de sweet spot verbreedt, evenals ruwheid om de spin te verbeteren.

Wilson Ultra Tour zwart en blauw, kenmerken

  • Kern met precisieschuimtechnologie van de wilson Ultra Tour 2020 voor een hardere aanraking.
  • Zowel frame als oppervlak zijn gemaakt van carbon, wat hem veel weerstand geeft.
  • Kracht in je handen door zijn diamantvorm en hoge balans.
  • Print grotere effecten met de korrelige opti grip oppervlaktestructuur.
  • Je zult genieten van een comfortabele grip met de sublieme vuist.
  • Infinity Edge-systeem voor betere controle en directe ballen uit het midden.
  • Superieure prestaties met het nieuwe ontwerp met gesloten hart.
  • Wilson Padel 2020 hoge competitie racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan ervaren spelers aan, met een meer aanvallend spel omdat het een power padel racket is met een hardere aanslag. Zo kun je de bal gemakkelijker brengen of nemen, maar altijd een goede controle behouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtige padel racket is, biedt hij goede controle dankzij de ruwheid van de vlakken en een goede sweet spot. Het heeft ook een zeer zorgvuldig ontwerp, zodat u zowel op als naast de baan kunt genieten van alle Wilson-kwaliteit.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten