Wilson Pro Staff Team Roja 2020
  • Wilson Pro Staff Team Roja 2020

Wilson Pro Staff Team Roja 2020

PVP: € 159,95
€ 98,97
-39% Wilson Padel
Pro Staff Team 2020 padel racket in rood | Geniet van de beste sensaties met dit mid-level wilson racket, een model met een soft touch en een brede sweet spot om ons niveau naar een hoger niveau te tillen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff Team racket in rood

We analyseren de nieuwste Wilson Padel 2020- collectie, zodat je je beste bondgenoot kunt vinden. Ontdek het Pro Staff Team Red padel racket uit de medium serie, een model dat opvalt door zijn speelbaarheid en gemakkelijke aanpassing omdat het flexibelere materialen heeft.

Zo is zowel in het frame als op de gezichten glasvezel gebruikt voor een zachtere aanraking. Dit zorgt voor een zeer goede absorptie van trillingen. Je zult ook genieten van een comfortabelere grip met de nieuwe sublieme grip.

Wilson Pro Staff Team in rood, kenmerken

  • De Wilson Pro Staff Team Red 2020 helpt je de bal gemakkelijk te plaatsen.
  • Het is gemakkelijk om mee te spelen vanwege de glasvezel geweven constructie.
  • Schuim met lage dichtheid voor een comfortabeler gevoel.
  • Het bevat het nieuwe boorsysteem voor scherpe gaten dat de prestaties verhoogt.
  • Micro-geperforeerde handgreep voor een sterkere grip.
  • Brede sweetspot door zijn ronde formaat en lage balans.
  • Vermindert trillingen en zorgt voor een veiligere slag.
  • Inbegrepen in de Wilson heren 2020 intermediate racket range.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten die af en toe padel spelen, omdat het een controlepadel racket is met een zachte aanraking en zeer beheersbaar, dus het zal ons helpen onze slagen te richten en te genieten van een slag zonder trillingen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een Wilson padel racket van hoge kwaliteit in handen hebt voor een goede prijs, waarmee je zowel kunt genieten van geweldige speelbaarheid als van design. Iedereen zal naar je kijken met zijn gewaagde rode esthetiek met het logo en zwarte details.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten