Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Pro Staff Elite 2020
  • Wilson Pro Staff Elite 2020

Wilson Pro Staff Elite 2020

PVP: € 181,78
€ 156,98
-14% Wilson Padel
padel paleis wilson Pro Staff Elite | Geniet van geweldige speelbaarheid met dit Wilson padel racket, het heeft een brede sweet spot om de bal te controleren en een goede power om af te werken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Wilson Pro Staff Elite 2020

We stellen je de nieuwste collectie Wilson Padel 2020. Ontdek het Pro Staff Elite padel racket, een model waarmee je je beste schoten kunt inzetten in aanval en verdediging. En het is dat het een rond ontwerp heeft en een meer gerichte balans.

Aan de andere kant heeft het een resistente structuur omdat er glasvezel en koolstof zijn gebruikt. Wat betreft de kern, deze heeft krachtig schuimrubber, dus we zullen een zeer goede absorptie van trillingen hebben zonder kracht te verliezen bij het slaan. Het bevat ook het nieuwe boorsysteem voor scherpe gaten.

Wilson Pro Staff Elite zwart en rood, kenmerken

  • De Wilson Pro Staff Elite 2020 gedraagt zich zowel in aanval als verdediging zeer goed.
  • Constructie met glasvezel en carbon, wat de weerstand verhoogt.
  • Power foam technologie in de kern voor een goede punch.
  • Subliem vuistontwerp voor een comfortabelere grip.
  • Brede sweetspot die ons helpt om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Aangenaam aanraken en slaan zonder trillingen.
  • Scherp boorsysteem voor superieure prestaties.
  • Opgenomen in de Wilson padel racketcatalogus 2020.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten van gemiddeld tot hoog niveau, die regelmatig trainen en op zoek zijn naar een veelzijdig racket om te reageren op elke rivaliserende bal en om winnende schoten te maken, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van zijn prestaties op het circuit, trekt ook het ontwerp veel aandacht. U zult genieten van een onberispelijke wilson-afwerking en een zeer coole esthetiek met de combinatie van zwarte, W en rode details.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelpadel rackets, schoenen, palletero's en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten