Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Blanca Klassieke Editie
  • Vibora Yarara Blanca Klassieke Editie
  • Vibora Yarara Blanca Klassieke Editie
  • Vibora Yarara Blanca Klassieke Editie

Vibora Yarara Blanca Klassieke Editie

PVP: € 230,00
€ 193,50
-16% Vibora
padel racket Vibora Yarara Blanca Classic Edition | Breng je beste spel naar voren met dit krachtige Vibora padel racket, een redelijk goed gecompenseerd model dat terugkeert met verbeterde functies en een wit ontwerp.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Yarara Classic Edition in Wit

Verlies geen kracht in je spel met de nieuwste editie van het Yarara white classic edition padel racket, een model uit de nieuwe Vibora Padel 2022-collectie voor gevorderde spelers. Het behoudt een goede controle dankzij de extra grote mal, maar de balans is iets hoog, dus het biedt een zeer goede punch in de buurt van het net.

Voor de constructie is koolstof in de buis gebruikt voor meer weerstand en stijfheid. Het oppervlak is van 3k-stof, wat zorgt voor een droger gevoel bij het slaan. Het verwaarloost het comfort echter niet, omdat de kern is gemaakt van zacht eva-rubber, dus het vermindert trillingen en zorgt voor een zeer goede baloutput, wat veel helpt bij de verdediging.

Vibor-a yarara classic editie in wit, features

  • Plus power met de Vibora Blanca Classic Edition dankzij de traanvorm en medium - hoge balans.
  • Zacht eva-kernschuim voor betere sensaties bij het slaan.
  • Carbon structuur en versterkt voor een goede duurzaamheid.
  • Gezichten met 3k-stof die het een droger gevoel geeft.
  • Verbreed de sweet spot om te voorkomen dat u teveel controle verliest.
  • Gladde matte afwerking in wit en goud.
  • Veelzijdig racket dat zorgt voor meer power in het aanvalsspel.
  • Nieuwe collectie rackets voor heren Vibor-a Padel 2022.

Voor wie is het? Voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat hen ook extra kracht in hun spel biedt, aangezien de yarara de balans iets hoog houdt, maar met een meer oversized formaat dat het uiterst beheersbaar maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast de prestaties op het circuit, zult u genieten van het ontwerp. Het is een klassieker van het bedrijf die de meeste spelers al kennen en in deze editie behoudt het zijn karakteristieke witte design met details en gouden logo's, spectaculair!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man
Onze beste producten