Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Vibora 12 unidades perforados blancos
  • Overgrips Vibora 12 unidades perforados blancos

Overgrips Vibora 12 stuks geperforeerd wit

PVP: € 40,00
€ 19,90
-51% Vibora
Overgrips Vibora pack 12 witte microgeperforeerde units | Krijg een perfecte grip op je padel racket met de zak met 12 witte Vibora overgrips met een geperforeerd oppervlak, ideaal voor warme dagen

Zak met 12 geperforeerde en witte Vibora overgrips

Koop de witte geperforeerde padel overgrips in een 12-delige grijze tas voor de beste prijs, een accessoire uit de collectie Vibora 2022. Ze bieden een zeer comfortabele grip, omdat ze medium dik zijn en de textuur microperforaties heeft, zodat ze snel drogen .

Aan de andere kant heeft de firma een nieuwe formule gebruikt om ervoor te zorgen dat ze langer in goede staat blijven, zodat je je overgrip niet midden in de wedstrijd hoeft te veranderen. Daarnaast is de bullpadel overgrips tas veel goedkoper.

Vibora tas 12 wit geperforeerde overgrips, features

  • De geperforeerde en witte Vibor-a worden verkocht in een verpakking van 12 stuks.
  • U bespaart geld door het pakket van 12 te kopen.
  • Hiermee kunt u het handvat van de padel racket aanpassen aan uw hand.
  • Ze behouden hun eigendommen voor een langere tijd.
  • Middelmatige dikte en geperforeerd oppervlak.
  • Nieuwe accessoires voor padel Vibora Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op elke speler die de dikte van zijn grip moet vergroten, omdat je met de nieuwe Vibor-a overgrips je grip kunt verbeteren en je handen tijdens de wedstrijd droog kunt houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gemiddelde dikte verlies je geen sensaties bij het nemen van de padel racket. Ze voorkomen ook blessures of schuren aan je handen, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak. Bovendien zien ze er, omdat ze wit zijn, er goed uit met elke padel racket.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten