Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul

PVP: € 8,00
€ 5,95
-26% Head Padel
Overgrip Head Padel Pro Pak 3 gladde blauwe | Pas de grip van je padelracket aan met de Head overgrips, een verpakking van 3 stuks in blauw met een glad oppervlak voor een betere hechting

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack blauwe padel

Verwaarloos de grip op uw racket niet met de Head Pro padel overgrips in een verpakking van 3 stuks en in het blauw, een accessoire van topkwaliteit dat alleen geschikt is voor veeleisende spelers. En het is dat ze zijn vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit om hun prestaties tijdens meer wedstrijden te behouden, waarbij ze te allen tijde hun grote hechtingskracht behouden.

Eenmaal aan, zal het ons helpen de dikte van de grip te vergroten om een comfortabelere grip te hebben en verwondingen te voorkomen. Ze zijn ontworpen met een glad oppervlak, dus ze bieden een grote kleefkracht, waardoor de handen te allen tijde droog blijven om te voorkomen dat zweten ons tijdens het spel parten speelt.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in blauw, kenmerken

  • De blauwe Head Padel Pro 3 Pack overgrip heeft een glad oppervlak, maximale grip.
  • Het combineert een extra poreuze pu-laag en cellulosevezels.
  • De belangrijkste functie is om te voorkomen dat het mes wegglijdt door zweet.
  • Geschatte dikte van 0,60 millimeter en gewicht van elk 0,5 gram.
  • Wij verzekeren u dat ze een lange levensduur bieden.
  • Head 2023 racketspecifieke accessoires.

Voor wie is het? Naar onze mening zijn ze perfect voor alle soorten atleten, omdat ze heel gemakkelijk aan te trekken zijn en ook de beste sensaties bieden met betrekking tot grip en zweetabsorptie in de handen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast een droge en sterke grip geniet je ook van veel comfort, waardoor trillingen worden verminderd voor een veel comfortabeler spel. Bovendien is deze blister blauw, maar je kunt ze ook in een grote verscheidenheid aan kleuren krijgen om ze te combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten