Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco
  • Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco

Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Blister 3 overgrips voor perfarados blancos | Koop de micro-geperforeerde Vibora overgrips in wit voor de beste prijs, met een geperforeerde textuur om vocht in de handen te absorberen

Pro Vibora geperforeerd pak 3 stuks

De accessoirecollectie van Vibora 2021 is al voor een schandalige prijs aangekomen in onze online winkel. Je kunt nu de geperforeerde pro overgrips van het merk Vibora in het wit kopen, een van de meest gebruikte door spelers omdat ze lang meegaan.

Ze hebben een geperforeerde textuur, die ons meer steun en grip geeft en vocht in de handen voorkomt, zelfs als het erg heet is. Ze zijn ook zeer resistent, want door zweet goed af te voeren, blijven ze langer in betere conditie.

Vibora 3 wit geperforeerde pro overgrips, kenmerken

  • Geperforeerde tekening van de Vibora Pro x 3 overgrip in wit.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen.
  • Maximale hechting, waardoor het mes niet wegglijdt.
  • Blisterverpakking van 3 stuks.
  • Vermijd overmatig zweten in de handen.
  • Nieuwe padelaccessoires uit de Vibora 2021-collectie.

Voor wie is het? Optimaal voor mannelijke en vrouwelijke spelers die overtollig zweet op hun handen hebben, omdat het dankzij de microperforaties zweet en vocht beter opneemt en meer comfort biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dit pakket overgrips is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze hun eigenschappen zeer goed behouden. Bovendien zijn ze geperforeerd, drogen ze sneller en vermijden ze overtollig vocht in de handen.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten