Paletero Vibora Mamba Oro 2020
  • Paletero Vibora Mamba Oro 2020
  • Paletero Vibora Mamba Oro 2020

Padel Tassen Vibora Mamba Oro 2020

PVP: € 61,94
€ 43,76
-30% Vibora
Houd je uitrusting in goede staat met deze Vibora padeltas, gemaakt van hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp om het comfortabeler te dragen

Padel Tassen Vibora Mamba Oro 2020

Rust jezelf uit met het laatste nieuws van Vibora Padel in onze online winkel. Koop de Mamba padeltas in goud en zwart uit de Vibora 2020 tassencatalogus, een rugzak die je comfortabel op je schouders kunt dragen dankzij de versterkte en gewatteerde handvatten.

Het is een tas met grote capaciteit, dus het zal je ruimteproblemen oplossen. Het heeft een centraal compartiment voor kleding, een exclusief compartiment voor schoenen en 2 zijkanten met capaciteit voor meerdere rackets. Het heeft ook een thermosysteem en kleine vakken voor accessoires.

Mamba gouden padeltas, kenmerken

  • Brede afmetingen van de Vibora Mamba goud en zwart 2020.
  • Thermo-technologie aan een van de zijkanten om de padel rackets in goede staat te houden.
  • Het heeft een gemakkelijk toegankelijk Headvak.
  • Verschillende soorten grip om hem als rugzak of handtas te dragen.
  • Versterkte structuur en naden om langer mee te gaan in goede staat.
  • Hiermee kun je de schoenen scheiden in een vak met ventilatie.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Vibora Padel 2020 tassen.

Voor wie is het? Geschikt voor sporters die regelmatig spelen en ruimte nodig hebben, aangezien het een grote padeltas is, met verschillende compartimenten aangepast aan elk type materiaal.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het comfortabel vervoeren van uw sportuitrusting, zult u bogen op onberispelijke Vibora-afwerkingen. Je zult de mamba-tas alleen leuk vinden als je hem ziet met zijn zwarte ontwerp en gouden details, spectaculair!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten