Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Black Edition 2020
  • Vibora Yarara Black Edition 2020

Vibora Yarara Black Edition 2020

PVP: € 360,00
€ 251,95
-31% Vibora
Vibora Yarara Special Edition Black Edition padel padel racket | Een van de krachtigste Vibora-rackets komt terug, vervaardigd met de beste technologieën van de stevige, ruwe vlakken en zacht rubber voor een spectaculaire aanraking
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-a Yarara Edition in zwart

Koop een van de beste Vibora -rackets in onze online winkel: de Yarara Black Edition 2020. Zonder twijfel is het een van de best verkochte modellen van het bedrijf dankzij zijn prestaties op de baan. In deze editie keert hij terug met nieuwe technologieën en een uitgekiend design.

Om te beginnen gebruikt het het vloeistofsysteem, een exclusieve vibora-technologie die de aanpassing van de speler bevordert. Carbon en Kevlar zijn gebruikt voor de constructie, een combinatie die het meer weerstand geeft. Hoeveel met zacht rubber voor meer gevoel van controle.

Vibor-a Yarara Edition zwart, review

  • Iets hoge balans van de Vibora Yarara Black Edition 2020 om extra power te krijgen.
  • Spectaculaire aanraking met het eva zachte rubber van de kern.
  • Resistente structuur met de combinatie van koolstof en kevlar.
  • Meest geavanceerde ontwerp.
  • Teardrop-formaat, waarmee we een goede sweet spot hebben, zodat je geen gemakkelijke ballen mist.
  • Ontwikkeld met vloeibare technologie, die de prestaties aanzienlijk verhoogt.
  • Inbegrepen in de Vibor-a 2020 powerpadel rackets catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor aanvallende spelers, met een geavanceerd spelniveau, aangezien de yarara opvalt door zijn goede stoot en comfort dankzij het rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën van het bedrijf bevat, waarmee we bij elke actie de beste prestaties zullen leveren. Het presenteert ook een nieuw ontwerp waarbij voor alle details is gezorgd, waarbij zwarte, rode en gouden details zijn gecombineerd.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten