Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024
  • Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024
  • Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024

Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024

PVP: € 222,00
€ 99,95
-55% Star Vie
Star Vie Aquila Blue Tour Edition AQUILAWPT | Domineer op de padelbaan met de Aquila Blue Tour Edition van Star Vie. Design, kracht en controle in een 2024 racket. Voel de verandering in je spel en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Aquila Blue Tour Edition

Ontdek de nieuwe Aquila Blue Tour Edition van Star Vie. De perfecte keuze voor spelers die hun spel op de padelbaan willen maximaliseren. Met een verbazingwekkende wendbaarheid en de perfecte balans tussen kracht, controle en balsnelheid, stelt deze padel racket je in staat om je aanvallende spel naar een hoger niveau te tillen.

Kenmerkend is de kern met SOFT30 rubber en zijn volledige 3K carbon samenstelling, wat duurzaamheid en weerstand bij elke slag garandeert. Bovendien verbetert het unieke ontwerp niet alleen de esthetiek, maar ook de speelervaring, waardoor je alles krijgt wat je nodig hebt om te domineren op de padelbaan.

Kenmerken padel racket Aquila Blue Tour Edition

  • NIEUW: Toevoeging van holografische elementen op het blad en profiel
  • Gum dichtheid SOFT 30 voor meer balsnelheid
  • Traanvorm met een optimaal balanspunt naar de punt
  • Extreme Spot buistechnologie voor een grotere sweet spot
  • Product 100% gemaakt in Spanje
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padel racket collectie

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padelspelers die hun techniek naar een hoger niveau willen tillen. De Aquila Blue Tour Edition is de speciale editie van een van de meest opvallende allround rackets op de markt, ontworpen voor degenen die uitzonderlijke prestaties bij elke slag willen.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Aquila Blue Tour Edition is een van de nieuwe en spannende releases van Star Vie voor het seizoen 2024. Als je op zoek bent naar een combinatie van design, kracht en controle, dan is dit mid-range racket de perfecte keuze voor jou. Ervaar een radicale verandering in je spel!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de wereld van padel, met een geschiedenis van toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin heeft het zich gericht op het leveren van hoogwaardige producten door geavanceerde technologie te combineren met esthetische ontwerpen.

Door de jaren heen is Star Vie het merk van keuze geweest voor vele padelprofessionals en liefhebbers. Met een voortdurende zoektocht naar perfectie hebben ze rackets gecreëerd die aansluiten bij elk type speler, waardoor precisie en kracht bij elke slag gegarandeerd zijn.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten