Star Vie Aquila 2024
  • Star Vie Aquila 2024
  • Star Vie Aquila 2024

Star Vie Aquila 2024

PVP: € 203,50
€ 184,90
-10% Star Vie
Star Vie Aquila PSTA11000 | Ontdek de nieuwe Star Vie Aquila 2024 padel racket, perfect voor de gemiddelde aanvallende speler. Ervaar nu de perfecte balans tussen kracht en controle!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Aquila 2024 wit

De Star Vie Aquila padel racket is jouw ticket naar een superieure ervaring op het veld, waarbij onberispelijke zachtheid wordt gecombineerd met ongeëvenaarde kracht en controle. Deze technologische parel, zorgvuldig ontworpen voor aanvallende spelers van gemiddeld niveau, excelleert in de lucht en schittert met zijn acceleratie, zodat elke slag telt.

Met de Power Balance-technologie en de Soft 30 rubberdichtheid wordt je spel getransformeerd, waardoor een uitzonderlijke slag en een voortreffelijke balans ontstaat die je in staat stelt om elk spel te domineren. Het is tijd om je spel naar nieuwe hoogten te brengen met de Aquila 2024!

Kenmerken Star Vie Aquila padel racket

  • Samenstelling 100% 3K carbon in vlak en buisvorm, zorgt voor robuustheid en duurzaamheid.
  • Power Balance, voor een optimalisatie in gewichtsverdeling en een focus op kracht.
  • Vorm van een traan die het optimale punt naar de top van de padel racket balanceert.
  • Soft 30 rubber, voor meer balsnelheid en gebruiksgemak bij het slaan.
  • Reinforcement Torsion System, minimaliseert vibraties en zorgt voor je gewrichten.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Aquila van Star Vie is de perfecte keuze voor middelmatige padelspelers die niet alleen op zoek zijn naar een veelzijdige padel racket, maar ook naar een die is gebouwd met materialen van topkwaliteit. Het ontwerp en de technische kenmerken zijn gericht op diegenen die een voorkeur hebben voor een offensief en luchtelig spel, waardoor ze elk punt vanuit de lucht kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Aquila wordt je bondgenoot op het veld, en presenteert je een wereld waar kracht en controle samenkomen om een symfonie van perfecte spelletjes te creëren. De Soft 30 rubber kern biedt onovertroffen speelgevoelens, terwijl de Power Balance-technologie zorgt voor die extra kick bij elke slag. Het is tijd om je spel te verheffen met de Aquila padel racket!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie staat synoniem voor uitmuntendheid en kwaliteit in de wereld van padel. Met een carrière die is gebouwd op het creëren van producten die de manier van spelen revolutioneren, heeft het merk zich gevestigd als een van de marktleiders en wordt het erkend en gewaardeerd door zowel professionals als amateurs.

De filosofie van Star Vie is gebaseerd op innovatie en kwaliteit, waarbij ontelbare uren onderzoek en ontwikkeling worden besteed om ervoor te zorgen dat elke padel racket niet alleen voldoet, maar de verwachtingen van spelers overtreft. Met aanwezigheid in tal van toernooien en kampioenschappen, blijft Star Vie een referentie in het internationale padellandschap.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Ruwheid 3d
Onze beste producten