Star Vie Triton Speed 2024
  • Star Vie Triton Speed 2024
  • Star Vie Triton Speed 2024

Star Vie Triton Speed 2024

PVP: € 253,00
€ 228,06
-10% Star Vie
Star Vie Triton Speed PSTTS11000 | Ontdek het nieuwe Padel Racket Star Vie Triton Speed 2024 met geavanceerde technologie voor superieur spel. Verbeter je spel en voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Triton Speed padelracket

Ontdek de Star Vie Triton Speed 2024, een padel racket ontworpen om je spel op de baan te revolutioneren. Het innovatieve ontwerp en geavanceerde technische kenmerken zijn het resultaat van de nauwgezette engineering van Star Vie, die streeft naar het bieden van spelers een superieur niveau van controle, comfort en kracht bij elke slag. De Full Plane Effect-technologie in combinatie met het aerodynamische ontwerp van het hart van het racket zorgt voor een uitzonderlijke en nauwkeurige speelervaring, waardoor een opmerkelijke prestatie wordt bereikt bij elke ontmoeting.

De Star Vie Triton Speed 2024 is niet alleen een getuigenis van kwaliteit, maar ook een verklaring van intentie voor die gevorderde spelers die op zoek zijn naar een extra stoot kracht zonder controle op te geven. De constructie met 3K koolstofvezel op het vlak biedt uitstekende stijfheid en weerstand, terwijl het rubber van ultrazachte dichtheid zorgt voor een comfortabele touch en een uitzonderlijke respons op de baan. De Longer Handgrip en Anatomic Bridge Design-technologieën zijn bedoeld om superieur comfort en grip te bieden, waardoor een hanteerbaarheid wordt mogelijk gemaakt die je vanaf het eerste moment zal verbazen.

Kenmerken padel racket Star Vie Triton Speed 2024

  • Vorm van een traan die een goede sweet spot en meer controle biedt bij elke slag.
  • Licht hogere balans die extra kracht geeft aan je spel.
  • 3K koolstofweefsel voor uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid.
  • Zachte touch dankzij het rubber van ultrazachte dichtheid.
  • Ruwe vlakken die de effecten op de bal versterken.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ideaal voor geavanceerde spelers die meerdere keren per week op de baan staan. Als je een krachtig maar comfortabel racket nodig hebt, is de Triton Speed jouw perfecte keuze. Als het zachtste racket in de serie, past het bij die spelers die op zoek zijn naar buitengewone prestaties en een krachtige respons in elke spelsituatie, zonder comfort en hanteerbaarheid op te geven.

Waarom zal je ervan houden?

De Star Vie Triton Speed 2024 zal je niet alleen bekoren door zijn prestaties op de baan, maar ook door zijn esthetiek. Gemaakt in Spanje, garandeert dit racket hoogwaardige afwerkingen en een wit en zichtbaar koolstofontwerp dat niet onopgemerkt zal blijven. Bovendien maken de integratie van meerdere technologieën die bedoeld zijn om je spel te verbeteren, dit racket een juiste keuze voor diegenen die hun spel willen verbeteren. Voel het verschil bij elke slag en domineer de baan!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een merk dat zich heeft gevestigd in de wereld van padel dankzij zijn inzet voor kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin streeft het ernaar om producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van spelers, van beginners tot professionals.

Met een rijke geschiedenis aan prestaties en een reputatie voor uitmuntendheid, blijft Star Vie evolueren en de standaard in de padelindustrie verhogen. Hun focus op technologische innovatie en ontwerp weerspiegelt hun passie voor deze sport en hun wens om spelers te helpen hun maximale potentieel op de baan te bereiken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten