Star Vie Titania Speed 2024
  • Star Vie Titania Speed 2024
  • Star Vie Titania Speed 2024

Star Vie Titania Speed 2024

PVP: € 189,00
€ 171,71
-10% Star Vie
Star Vie Titania Speed PSTTNS11000 | Ontdek de Titania Speed van Star Vie: innovatie en kracht voor tussenliggende spelers. Verfijn je techniek op de padelbaan met het zachte gevoel en de duurzaamheid. Voel het spel en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Titania Speed padel racket

Ontdek het nieuwe padel racket Titania Speed van Star Vie. Specifiek ontworpen voor spelers in een tussenfase die hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren. Het exclusieve Ultra Speed Soft rubber en het Fibra de Vidrio oppervlak combineren om een uitzonderlijk zacht gevoel te bieden, wat zorgt voor een behendige en krachtige baluitstoot.

De Carbono 3K tubulaire voegt de nodige robuustheid toe, waardoor het een onvergelijkbare duurzaamheid en weerstand biedt. Als je je spel wilt verbeteren en het verschil wilt maken, dan is de Titania Speed van Star Vie jouw perfecte partner op de baan.

Kenmerken padel racket Titania Speed

  • Ultra Speed Soft technologie biedt een ultra zacht gevoel, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort op de baan.
  • Ronde vorm voor een optimaal punt in het midden van het oppervlak.
  • Power Balance verbetert de gewichtsverdeling, wat een ongekende kracht biedt.
  • Reinforcement Torsion System, vermindert trillingen en beschermt uw gewrichten.
  • Anatomic Bridge Design voor een ergonomischere en effectievere grip.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is bedoeld voor padelspelers in een tussenfase die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle. Als je je techniek wilt verbeteren en je spel naar het volgende niveau wilt tillen met een racket dat ontworpen is met de beste specificaties, dan is de Titania Speed voor jou.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Titania Speed is een van de topmodellen van Star Vie voor het seizoen 2024. Het design en de ingebouwde technologieën bieden je een unieke speelervaring. Verbeter je spel, maak het verschil en domineer de padelbaan met dit Star Vie wonder.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een gevestigd merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin heeft het met passie gewerkt om premium producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van alle spelers.

Met jaren van ervaring en diepgaand onderzoek in technologie en design, heeft Star Vie zich weten te positioneren als een van de marktleiders, en wordt zowel door professionals als hobbyisten gekozen om de padelbaan te veroveren.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Comfort Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten