Star Vie Vesta 2.0 2023
  • Star Vie Vesta 2.0 2023
  • Star Vie Vesta 2.0 2023

Star Vie Vesta 2.0 2023

PVP: € 131,99
€ 119,99
-10% Star Vie
padel racket Star Vie Vesta 2.0 | Verbeter je spel met dit Star Vie-initiatieracket, een model van snelle aanpassing en van de hoogste kwaliteit voor beginnende spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Vesta 2.0

Geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe editie van het blauwe en roze Vesta 2.0 padelracket, een model dat beschikbaar is in de nieuwe collectie Star Fri 2023. Het heeft een koolstof- en glasvezelconstructie, waardoor het zowel duurzaam als een meer elastische aanraking om het gemakkelijker te maken om ermee te spelen.

Op de baan biedt het een uitstekende controle over de bal omdat het is ontworpen in een rond formaat en met een beperkte balans, zodat je ongedwongen fouten kunt voorkomen. Het valt ook op door zijn zachtere aanraking, omdat het zacht eva-rubber in de kern heeft, dat trillingen zeer goed absorbeert.

Star Fri Vesta 2.0 blauw en roze, kenmerken

  • Brede sweetspot van de nieuwe Star Vie Vesta 2.0 dankzij het ronde formaat en de ingesloten balans.
  • Frame met carbon verstevigingen voor meer weerstand.
  • Gamen zonder blessures dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Grote speelbaarheid met het gebruik van glasvezel op de vlakken.
  • Snel aan te passen racket voor beginnende spelers.
  • Hiermee kun je vooruitgang boeken en je speelstijl bepalen.
  • Model opgenomen in de reeks rackets Discover Star Vie 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor atleten die de padeltechniek nog niet onder de knie hebben en de bal beter willen beheersen, aangezien de nieuwe Vesta geweldige controle, comfort en een goede stoot biedt om snelle progressie te bevorderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is namelijk een goedkope Star Vie-schep waarmee je naast een mooi design zowel goede prestaties op de baan zult hebben. Dit seizoen keert hij terug met een combinatie van blauw op een zwarte achtergrond en roze details.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten