Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Metheora Junior 2021
  • Star Vie Metheora Junior 2021
  • Star Vie Metheora Junior 2021

Star Vie Meteora Junior 2021

PVP: € 68,90
€ 61,90
-11% Star Vie
padel racket Star vr Metheora Junior 2021 | Uitstekende speelbaarheid van dit Star Vie padel racket voor kinderen, een aanpassing van het Mati Díaz padel racket zodat de kleintjes kunnen genieten van de beste prestaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor kinderen Star Vie Metheora Junior goud

Om jonge kampioenen te laten genieten van de beste sensaties op het veld, hebben we een nieuwe editie van het Star Vie Metheora Junior padel racket 2021. Het is een replica van het racket van Mati Díaz, aangepast aan de handen van de kleintjes, dus het heeft een slanker handvat en verminderd gewicht.

In de structuur is glasvezel gebruikt, waardoor het een geweldige speelbaarheid heeft. Dit seizoen heeft het ruwheid op de vlakken naast het klassieke eva zachte rubber voor een zachtere aanraking en meer comfort. Het biedt ook kracht en controle dankzij zijn ronde vorm en medium balans.

Star Vie Metheora Junior goudkleurig, kenmerken

  • De Star Vie Metheora Junior 2021 heeft een rond formaat en bevatte balans.
  • Aanpassing van de Mati Díaz-padel racket voor de kleintjes.
  • Elastisch en zacht aanvoelend dankzij het gebruik van glasvezel.
  • Ruw oppervlak om de effecten te versterken.
  • Uitzonderlijk gevoel dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Kleiner handvat en minder gewicht om het veel beter hanteerbaar te maken.
  • Inbegrepen in de Star Vie 2021-serie padel rackets voor jongens.

Voor wie is het? Ontworpen voor de allerkleinsten, kinderen die beginnen te spelen of die al een hoog niveau hebben en die op zoek zijn naar de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, aangezien het een padel racket is dat is aangepast aan hun behoeften.

Waarom zal je het leuk vinden? Want op esthetisch vlak is het dankzij de combinatie van zwarte en gouden tinten een replica van de nieuwe Metheora Warrior 2021. Zo kunnen de kleintjes beginnen te concurreren met een padel racket van hoge kwaliteit dat is aangepast aan hun behoeften.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2021
Onze beste producten