Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Life Space 2021
  • Star Life Space 2021
  • Star Vie Space 2021

Star Life Space 2021

PVP: € 176,03
€ 158,60
-10% Star Vie
padel paleis Star Vie Space 2021 | Maak je beste slagen met dit veelzijdige racket van Star Vie, dus je zult genieten van zowel kracht en controle als balgevoel dankzij het zachte rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Space geel en blauw

We analyseren het nieuws van Starvie Padel 2021 dat vol met nieuws komt. Ontdek het Space padel racket in blauw en geel uit de star-serie, een model dat zeer goed gecompenseerd is voor zijn traanformaat en medium balans, zodat het je zal helpen je beste spel te krijgen.

Aan de andere kant behoudt het een uitstekende baloutput en balgevoel, aangezien er zacht eva-rubber aan de binnenkant is gebruikt. Voor het exterieur is gebruik gemaakt van carbon, wat zorgt voor een grote duurzaamheid. Bovendien wordt met het stuk van het hart een grote beheersbaarheid bereikt.

Star Vie Space geel en blauw, kenmerken

  • De Star Vie Space 2021 is ontworpen met een oversized formaat en bevatte balans.
  • Meer snelheid en comfort bij het slaan met het zachte rubber.
  • Gemaakt met carbon, zowel het profiel als de vlakken.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor het risico op armletsel wordt verminderd.
  • Perfecte combinatie tussen kracht en controle.
  • Nieuw hartontwerp dat het beheersbaarder en stabieler maakt.
  • Verkrijgbaar in de Star Vie 2021 racketcollectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor: spelers met een gevorderd of gemiddeld niveau die zich willen blijven verbeteren op de baan en op zoek zijn naar een veelzijdig racket, met een semi-zachte touch om een goede start te hebben en geen armklachten te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hem niet alleen leuk zult vinden vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn afwerking. Dit seizoen heeft het bedrijf zijn ontwerp gemoderniseerd en de nieuwe ruimte heeft een zwarte esthetiek met details in geel en blauw, erg cool!

Lees meer over het merk STARVIE

Ervaar de beste sensaties met Starvie Padel, een bedrijf met een geweldige reputatie die erin is geslaagd voet aan de grond te krijgen in deze zeer competitieve markt. Elk seizoen werken ze om de nieuwste technologische innovaties toe te passen op hun padelpadel rackets, met spectaculaire resultaten.

Daarnaast breidt het zijn catalogus uit met sportkleding, paletteren en accessoires. Ga naar starvie, professionele spelers van de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro hebben dat al gedaan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten