Siux Black Carbon Revolution 3K
  • Siux Black Carbon Revolution 3K
  • Siux Black Carbon Revolution 3K

Siux Black Carbon Revolution 3K

PVP: € 299,00
€ 159,95
-47% Siux
padel racket Siux Black Carbon Revolution 3K | Speel met de nieuwe collectie Siux-rackets waar je het Black Carbon Revolution 3K-model kunt vinden dat je het beste aanvallende en aanvallende spel geeft
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Black Carbon Revolution 3K 2023 padel racket

Kies het juiste racket in onze uitgebreide catalogus waar u een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden, afhankelijk van uw niveau en type spel. Koop de Black Carbon Revolution 3K die je kunt vinden in de nieuwe collectie van Siux 2023. Met een ronde vorm en lage balans biedt het je een hybride spel, zodat je het punt zowel vanaf de onderkant van de baan als dichtbij kunt pakken.

Dankzij het formaat biedt het een brede sweetspot, dus op het veld biedt het je een geweldige beheersbaarheid om niet-gecentreerde ballen te verminderen. De structuur combineert glasvezel met een 3K koolstofversterking, wat ons een goede controle geeft zonder kracht op te geven. De eva high memory rubberen kern waarmee je krachtige slagen kunt maken omdat het een snel herstel biedt.

Siux Black Carbon Revolution 3K, kenmerken

  • De Siux Black Carbon Revolution is ontworpen met een ronde vorm en ingehouden balans.
  • Veelzijdig racket waarmee je het beste uit elk spel haalt.
  • Frames van 3K carbon voor meer weerstand tegen stoten en schokken.
  • Eva high memory rubberen kern voor een grote zachtheid.
  • Glasvezelvlakken voor een meer flexibele aanraking.
  • Brede sweetspot om niet-gecentreerde ballen te verminderen.
  • Gladde afwerking in zwart met rode details.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie voor Siux Padel 2023 op hoog niveau.

Voor wie is het? We raden het aan aan de speler van hoog niveau die op zoek is naar een racket dat kan worden aangepast aan elk type spel, aangezien het Revolution 3K-model je in staat stelt om een aanvallend spel te spelen, maar zonder de controle achter je te laten om meer precisie te bereiken bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden, want dankzij zijn vorm en balans is het een zeer comfortabel racket dat je een goede wendbaarheid op het veld geeft. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details in rood en goud, zonder twijfel een zeer elegante combinatie.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten