Siux Tsunami Revolution
  • Siux Tsunami Revolution
  • Siux Tsunami Revolution

Siux Tsunami Revolution

PVP: € 239,00
€ 99,95
-59% Siux
padel racket serie meester Siux Tsunami Revolution | Vecht voor elk punt totdat je het wint met het rode Tsunami Revolution padelracket, een Siux-model dat zeer goed is gecompenseerd
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Tsunami Revolution padel racket

Ontdek de producten van de hoogste kwaliteit in onze online winkel, we hebben een selectie van de beste merken. We presenteren het rode Tsunami Revolution padelracket, een van de modellen die deel uitmaken van de master-serie Siux 2023. Op de baan wordt het gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, omdat het is ontworpen in een oversized vorm en een gefocuste balans.

Eersteklas materialen zijn ook niet gespaard voor de constructie, dus het combineert 3k carbon stof voor de flats en middelhard rubber voor de kern, waardoor het een droger gevoel geeft bij het slaan. Het presenteert ook het dempersysteem om trillingen te verminderen, evenals structurele versterkingen die de weerstand verhogen.

Siux Tsunami Revolution rood en zwart, kenmerken

  • Kracht en controle gegarandeerd met de Siux Tsunami Revolution 2023.
  • Versterkte structuur en 100% koolstof om stoten of schokken te weerstaan.
  • Harde aanraking door het gebruik van snel herstellend eva-rubber.
  • Oppervlak van 3k-stof voor superieure prestaties op het circuit.
  • Het heeft dempers om trillingen te absorberen.
  • Slastabiliteit dankzij het verbeterde hartontwerp.
  • Racket uitgebalanceerd door zijn druppelvorm en balans in het centrale gebied.
  • Een van de veelzijdige padelrackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor atleten met een veelzijdig en geavanceerd spelniveau, aangezien de Tsunami Revolution zich aanpast aan elke speelstijl en spectaculaire prestaties biedt, zowel bij aanvallende games als bij het verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op esthetisch niveau een van de meest aantrekkelijke van de masterserie is. Dit seizoen keert hij terug met een combinatie van zichtbaar carbon en details zoals het logo en een deel van het hart in rood, het is spectaculair!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten