Siux Invicta
  • Siux Invicta
  • Siux Invicta

Siux Invicta

PVP: € 220,00
€ 109,95
-51% Siux
Siux Invicta padel racket voor gevorderden | Krijg je krachtigste slagen met het blauwe Siux Invicta-racket, een model gemaakt van carbon, medium rubber en een onberispelijk Siux-ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 12 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Invicta padel racket

Ontdek wat de producten van de nieuwe collectie Siux Padel 2023 voor u kunnen doen. Hierin vindt u modellen die zo compleet zijn als het Invicta padel racket in blauw, een van de krachtigste in de catalogus omdat het een diamantformaat combineert met de balans in de bovenkant van het Head, waardoor de kracht toeneemt.

State-of-the-art carbon is gebruikt voor de constructie, zowel voor het frame als voor het oppervlak, wat resulteert in een solide en resistent racket. Het biedt ook goede sensaties bij het slaan, aangezien de kern is gemaakt van medium eva-rubber en een dempersysteem bevat om trillingen te elimineren.

Sioux Invicta zwart en blauw, kenmerken

  • De Siux Invicta heeft een extra grote diamantvorm met een hoge balans.
  • Uitstekende weerstand tegen stoten dankzij het gebruik van 100% carbon.
  • Het bevat een kern van eva-rubber met gemiddelde dichtheid voor onverslaanbare sensaties.
  • Nieuw hartontwerp dat zorgt voor meer stabiliteit.
  • 3k koolstofweefsel is gebruikt om de flats te versterken.
  • Trillingen worden geëlimineerd met geïntegreerde dempingstechnologie.
  • Powerracket voor spelers van hoog of gemiddeld niveau.
  • Nieuwe collectie rackets voor heren Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Gericht op ervaren atleten die meestal in de backhandpositie spelen, dicht bij het net, omdat het een powerracket is waarmee je met minder inspanning krachtige volleys en schoten kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel hij meer gericht is op de aanval, is zijn sweetspot genereus en raken we met de juiste techniek de controle niet kwijt. Bovendien houden we erg van de esthetiek, omdat het de zichtbare koolstof combineert met de details in blauw.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten