Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Trilogy Control Special Edition
  • Siux Trilogy Control Special Edition
  • Siux Trilogy Control Special Edition

Siux Trilogy Control Special Edition

PVP: € 299,00
€ 149,95
-50% Siux
padel racket Siux Trilogy Control speciale editie voor dames | Koop het Patty Llaguno-racket, een geavanceerd model dat de beste Siux-technologieën en materialen samenbrengt voor atleten die controle zoeken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy Control Special Edition Patty Plain padel-schep

Mis de kans niet om de beste Siux Padel-rackets in onze online winkel te kopen. We presenteren het padelracket Trilogy Control Special Edition, het model dat Patty Llaguno gebruikte in een verbeterde versie. Het behoudt zijn klassieke ronde vorm en een balans dicht bij de hand, dus het is een controleracket.

Voor de constructie bevat het koolstof in het frame en een stuk in het hart dat de stabiliteit verbetert. Voor het oppervlak is 24-karaats koolstofweefsel gebruikt in combinatie met zacht eva-rubber om een uitzonderlijk gevoel te krijgen. Tot slot heeft hij dempers, waardoor trillingen tot een minimum worden beperkt.

Siux Trilogy Control Special Edition, functies

  • De Siux Trilogy Control Special Edition presenteert een rond formaat met een balans dicht bij de hand.
  • Controle racket en lichter gewicht, waardoor het zeer handelbaar is.
  • Onverslaanbaar balgevoel met het EVA Soft EHR-rubber aan de binnenkant.
  • Carbon frameconstructie voor een solide constructie.
  • Voor de gezichten is goud Carbon TEX 24K stof gebruikt.
  • Het heeft dempers om te genieten van een veel zachtere slag.
  • Gladde, matte afwerking die roze, wit en goud combineert.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor dames van Siux Padel 2022.

Voor wie is het? We denken dat het geschikt is voor zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar een licht en gecontroleerd racket dat een royaal brede sweetspot biedt, zodat ze gemakkelijk off-center ballen kunnen terugslaan en fouten kunnen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een speciale editie is van het racket van Patty Llaguno, heb je dus een high-performance model in je bezit voor de beste prijs. Het presenteert ook een heel coole esthetiek, waarmee je jaloers zult worden op al je collega's.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten