Siux Trilogy 3 Attack 2023
  • Siux Trilogy 3 Attack 2023
  • Siux Trilogy 3 Attack 2023

Siux Trilogy 3 Attack 2023

PVP: € 320,00
€ 159,95
-51% Siux
padel racket Siux Trilogie 3 Aanval | Haal meer uit je volleys of schoten met het Siux Trilogy 3 Attack padel racket, een krachtig model dat carbon combineert met medium eva-rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy 3 Attack 2023 padel racket

We presenteren de meest geavanceerde serie Siux 2023-rackets, met modellen die zo compleet zijn als het Trilogy 3 Attack padelracket in zwarte en blauwe details. Als iets hem kenmerkt, is het zijn kracht, omdat hij een diamantformaat combineert met de balans aan de bovenkant, waarmee de sweet spot naar het Head wordt gevonden.

Voor de structuur combineert het koolstof in de buis en een 24K zilveren koolstofweefsel op het oppervlak, wat de prestaties verbetert. Aan de andere kant genereert het ook een fantastisch balgevoel dankzij het eva-rubber met gemiddelde dichtheid dat voor de kern is gebruikt. Ten slotte bevat het zowel ruwheid als een hartontwerp dat draaien voorkomt.

Siux Trilogy 3 Attack in blauw en zwart, kenmerken

  • De Siux Trilogy 3 Attack presenteert 3D-ruwheid op de vlakken, wat de spin verbetert.
  • Grote weerstand door het gebruik van carbon en 24k stof.
  • Krachtig racket door zijn diamantformaat en hoge balans.
  • Onverslaanbare sensaties dankzij de kern van eva-rubber met gemiddelde dichtheid.
  • Stuk in het hartgebied dat de gewichten beter verdeelt.
  • Versterkte structuur voor een krachtige en stijve slag.
  • Matte afwerking in zichtbaar carbon en blauwe details.
  • Het behoort tot de geavanceerde Pro-serie van Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten van gevorderd niveau die graag dicht bij het net spelen, want door zijn diamantvorm en hogere balans wordt de Trilogy Attack een powerracket waarmee hij er bovenop heel goed mee om kan gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de 3D ruwe afwerking zal je meer effect aan je schoten kunnen geven, ook dit type ruw slijt niet na verloop van tijd. Om af te werken, zult u ook genieten van een zeer elegante esthetiek, aangezien het zwart combineert met blauwe details.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten