Siux padeltas Trilogy Patty 2024
  • Siux padeltas Trilogy Patty 2024
  • Siux padeltas Trilogy Patty 2024

Siux padeltas Trilogy Patty 2024

PVP: € 108,00
€ 89,95
-17% Siux
Siux Trilogy Patty | Transporteer je uitrusting in stijl met de Siux Trilogy Patty 2024 padeltas, perfect voor spelers die op zoek zijn naar een ruime, functionele en stijlvolle tas
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 23 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Siux racketbag Trilogy Patty 2024

Bereid je voor om je spel naar het volgende niveau te tillen met de Siux Trilogy Patty 2024 padeltas, zorgvuldig ontworpen voor de moderne padelspeelster. Deze tas valt niet alleen op door zijn opvallende groene en zwarte design, maar ook door zijn functionaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je volledig uitgerust bent voor elke uitdaging op de baan.

De Siux Trilogy Patty 2024 is je ideale metgezel bij elk spel, biedt ruime en georganiseerde opslag voor maximaal 7 padelrackets, met extra compartimenten om je accessoires veilig en binnen handbereik te houden. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je al je uitrusting gemakkelijk en comfortabel kunt vervoeren, zonder stijl op te offeren.

Kenmerken van de Siux Trilogy Patty 2024 padeltas in groen en zwart

  • Groot hoofdcompartiment met capaciteit voor 7 padelrackets en gemakkelijke toegang.
  • Aanvullende thermische zijcompartimenten voor rackets, die bescherming garanderen.
  • Gespecialiseerd schoenenvak aan de basis, houdt je uitrusting schoon en georganiseerd.
  • Stevige voering aan de zijkanten om de inhoud te beschermen tegen stoten en externe schade.
  • Ergonomische, gevoerde handvatten voor comfortabel transport, plus een bovenhandvat voor bediening met één hand.
  • Onderdeel van de Siux 2024 padeltascollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor padelspeelsters die een balans zoeken tussen functionaliteit en stijl. Ideaal voor degenen die regelmatig deelnemen aan toernooien of intensieve trainingen en betrouwbare, robuuste opslag voor hun uitrusting nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op deze padeltas vanwege zijn afgestemde ontwerp met de Siux Trilogy Control Pro van Patty, die niet alleen functionaliteit biedt, maar ook een stijl die opvalt op de baan. Het is de perfecte aanvulling voor speelsters die zowel kwaliteit als prestatie waarderen.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft sinds zijn oprichting een standaard gezet voor uitmuntendheid en innovatie in de wereld van padel. Met een focus op het leveren van hoogwaardige uitrusting die de verwachtingen van de meest veeleisende spelers overtreft, blijft Siux leiden met producten die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook visueel verbluffend.

Toegewijd aan duurzaamheid, richt Siux zich ook op het gebruik van gerecyclede materialen en ecologische productieprocessen om hun milieu-impact te minimaliseren, waarmee wordt aangetoond dat het mogelijk is om hoge kwaliteit te combineren met milieubewustzijn.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten