RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort
  • RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort
  • RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort

RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort

PVP: € 299,00
€ 124,96
-59% RS Padel
Veelzijdige padel racket RS padel racket Pro Edition Cayetano Rocafort | Dit seizoen houdt niets je tegen op de baan met het nieuwe RS padel pro padel tennisracket, dat ook het model wordt dat de speler Cayetano Rocafort zal dragen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS padel Pro Edition Cayetano Rocafort racket

De nieuwe collectie rackets van de firma RS Padel is terug, waar je een grote verscheidenheid aan modellen beschikbaar hebt die zich aanpassen aan je spel. Een daarvan is het Pro-model, dat met zijn diamantvorm en middelhoge balans ons een grote veelzijdigheid op het circuit geeft. Bovendien wordt het dit seizoen het model dat de professionele racketspeler Cayetano Rocafort zal dragen.

Bij de constructie benadrukken we het frame van dubbel carbon dat het racket meer duurzaamheid en weerstand geeft. Voortbordurend op de slagvlakken combineren ze 3K gealuminiseerde koolstof met een kern van eva-rubber om krachtige slagen te bereiken. Om hun gezichten af te werken, combineren ze zandruwheid met een 3D-patroon om onverslaanbare effecten op de baan te bereiken.

RS Padel Pro van Cayetano Rocafort, kenmerken:

  • De RS Padel Pro wordt het officiële model van de professionele speler Cayetano Rocafort.
  • Bedoeld voor spelers met een hoog of gevorderd niveau.
  • Druppelvorm met een medium-hoge balans voor extra power.
  • De plannen bevatten ruwheid om goede effecten te bereiken.
  • Frameconstructie van carbon voor een goede weerstand.
  • Ontwerp van de gezichten met carbon aluminizing 3K
  • Eva rubberen kern voor onverslaanbare kracht.
  • Dempingssysteem dat trillingen tegenhoudt.
  • Beschikbaar binnen de meest geavanceerde serie RS Padel 2023-rackets.

Voor wie is het? Het is de perfecte bondgenoot voor de gevorderde of professionele speler die op zoek is naar een racket dat zich aan elk type spel aanpast en tegelijkertijd een goede controle biedt, maar zonder de kracht achter te laten om goede slagen te maken dankzij de kern van eva-rubber.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer uitgebalanceerd racket is, ideaal voor spelers die zich aan elke situatie aanpassen. Bovendien wordt het het officiële model van de World Padel Tour-speler Cayetano Rocafort, daarom is het ontworpen met zijn handtekening.Je zult het geweldig vinden!

Ontdek meer over het merk RS PADEL

Rust jezelf uit voor het spel met een van de merken die opkomen, RS Padel, opgericht in 2013 en een van de referentiebedrijven in Zweden, het land waar het is opgericht. Momenteel dragen sommige professionele spelers van de World Padel Tour zoals Cayetano Rocafort of Simón Vásquez hun padelrackets.

In de catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan rackets, aangepast aan verschillende niveaus en aan uw type spel, zodat niets u tegenhoudt op het veld. Wacht niet langer en koop een van de meest succesvolle merken vanwege zijn ongelooflijke technologieën en kwaliteit, we verzekeren u dat het uw favoriet zal worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Material Principal Carbono Rugosidad 3d, Lija
Onze beste producten