RS padeltas Team Large zwart zilver 2024
  • RS padeltas Team Large zwart zilver 2024
  • RS padeltas Team Large zwart zilver 2024

RS padeltas Team Large zwart zilver 2024

PVP: € 100,00
€ 51,96
-49% RS Padel
RS Team Large zwart zilver | Maximaliseer je stijl en functionaliteit op de baan met de Padeltas RS Team Large zwart zilver 2024. Toonaangevend ontwerp en superieure capaciteit voor je uitrusting. Verhoog je spel met RS!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

RS racketbag Team Large zwart zilver 2024

De Padeltas RS Team Large zwart zilver 2024 is de ultieme oplossing voor padel enthousiastelingen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Deze essentiële accessoire, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, stelt je in staat om je uitrusting veilig en georganiseerd te dragen, dankzij de meerdere compartimenten die specifiek voor de padelspeler zijn ontworpen.

Met een elegant en tijdloos ontwerp is deze padeltas niet alleen praktisch, maar ook een symbool van verfijning op het veld. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het duurzaamheid en uitzonderlijke bescherming voor je rackets en uitrusting, zodat je in perfecte staat bij elke wedstrijd aankomt.

Kenmerken van de Padeltas RS Team Large zwart zilver 2024

  • Elegante zwart zilveren kleur, perfect voor elke stijl.
  • Ruime afmetingen van 60x35x38 cm met een volume van 75 L, ideaal voor al je uitrusting.
  • Gemaakt van PVC 600 D en koolstofvezel leer, biedt weerstand en duurzaamheid.
  • Twee externe compartimenten voor 2 padelrackets elk en een ruim centraal compartiment.
  • Apart vak voor schoenen en een ander voor gadgets en accessoires, houdt alles georganiseerd.
  • Onderdeel van de RS 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor de serieuze padelspeler die geen stijl opoffert voor functionaliteit. De Padeltas RS Team Large is ontworpen voor diegenen die ruimte, bescherming en organisatie voor hun uitrusting nodig hebben, van amateurs tot professionals.

Waarom ga je het geweldig vinden?

Vanwege het unieke ontwerp, de superieure kwaliteit van de materialen en de aandacht voor detail, zal de Padeltas RS Team Large zwart zilver 2024 je verwachtingen overtreffen. Het is de perfecte metgezel voor de speler die het beste wil qua functionaliteit en stijl.

Ontdek meer over het merk RS

RS heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, erkend voor zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft RS zich gewijd aan het ontwikkelen van producten die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus, door geavanceerde technologie te combineren met uitzonderlijk ontwerp.

Door voor RS te kiezen, kies je voor een merk dat je passie voor padel begrijpt en respecteert, en producten biedt die je helpen je maximale potentieel op het veld te bereiken. De Padeltas RS Team Large zwart zilver 2024 is een getuigenis van het engagement van RS voor uitmuntendheid.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten